foto

Janne Hyytiäinen

  • nar. 23.8.1968 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Presidentti (TV seriál)
Valtakunnan ensimmäinen nainen (E03)
Toivon tuolla puolen
2016 Sorjonen (TV seriál)
Raivotar 2/2 (S01E07)
2015 Piráti silnic
2014 Jill a Joy
Toisen kanssa (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Once Upon a Time in Kälviä (studentský film)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
Ihana Aina (studentský film)
Maailmanparantaja (TV seriál)
Ticho
2010 Täällä Pohjantähden alla II
Tatort - Tango für Borowski (TV film)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Täällä Pohjantähden alla
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Tyttöjen ilta
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Tali-Ihantala 1944
2006 Světla v soumraku
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
2003 Käytösrangaistus (studentský film)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Dalších deset minut
Dogs Have No Hell
Hengittämättä ja nauramatta
Kahlekuningas
Muž bez minulosti
Niin paljon parempi mies (TV film)
Thriller
2001 Klassikko
Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Rakas isä, rakas äiti (studentský film)
1999 Downhill City
1998 Rajatapaus (studentský film)
Veera (studentský film)
1997 Herran karitsa (studentský film)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace