foto

Vlastimil Práda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2009 Poste restante (TV seriál)
2006 Naši furianti (divadelní záznam)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Městečko
2001 Babí léto
1999 Princezna ze mlejna 2
1991 Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
1990 Duch času (TV film)
Husarská čest (TV film)
Třináctery hodiny (TV film)
1984 S čerty nejsou žerty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace