foto

Zdeňka Tichá

  • nar. 26.2.1933 (84 let)
    Ervěnice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Politik a herečka (TV film)
1994 V erbu lvice
1985 Drahý Bedřichu (TV film)
1983 Jako kníže Rohan (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
1976 Běž, ať ti neuteče
1974 Královské usínání (TV film)
1968 Maratón
1966 Ostře sledované vlaky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace