foto

Tony Dalton

  • nar. 13.2.1975 (42 let)
    Laredo, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sense8 - A Christmas Special (TV film)
2014 La Dictadura Perfecta
2012 La vida precoz y breve de Sabina Rivas
2010 Peklo
2009 Amar
2008 Violanchelo
2007 Prachy v trapu
2006 Efectos secundarios
Mujer alabastrina
2005 Volver, volver
2004 Nedokonalé zabití
2001 El camino de las ceibas
1999 Minotauros
Scriptfellas

TV seriály

2015 Dueños del Paraíso (TV seriál)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
2008 Simuladores, Los (TV seriál)
2007 Trece miedos (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2000 Ramona (TV seriál)

Dokumentární

2015 Filmový dobrodruh Karel Zeman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace