Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sensates navážou kontakt s klíčovou osobou z nebezpečné firmy BPO. Když je Sun (Doo-na Bae) v noci vyvedena z její cely neznámými muži a cítí se v ohrožení života, je nucena požádat ostatní o pomoc. Wolfgang (Max Riemelt) se setkává s fascinující cizinkou. (hansel97)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto pochvala ma napadla už pri predchádzajúcej epizóde, ale spomeniem ju až teraz. Tvorcom sa podarilo určitým spôsobom zmeniť atmosféru seriálu, ale s tým, že je stále jasné, že ide o Sense8. To je myslím veľmi chvályhodné a človek nemá pocit deja vu, ale zároveň je rád, že sa vrátil k svojiim hrdinom. Od plného počtu ma odradil ten kvázi senzibilný sex Wolfieho na návšteve u dôležitého človeka, proste mi to po chvíli začalo liezť na nervy. Niežeby som s ním nemenil... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The same thing that changed for the rest of the world 9/11. The end of the Cold War mutated into the endless War on Terror. And whether we're talking about spies or terrorists, sensates, by their nature, are a threat to secrecy and sovereignty." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj příběhu se v této epizodě vyvíjel ještě zajímavějším způsobem, než v předchozím dílu, a čím déle se na seriál dívám, tím mám větší jistotu, že nejlepšími pasážemi jsou scény se Sun a s Wolfgangem. A pak samozřejmě ty scény, v nichž se vyskytují všechny hlavní postavy současně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama