Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (216)

UhLee 

všechny recenze uživatele

5. seriál v Marvel Cinematic Universe. - (7/10).  Hawkeye bych zařadil někde doprostřed co se týče kvality. Rozhodně jsme viděli letos lepší kousky z dílny Marvelu, ale Hawkeye splnil přesně to, co jsem od něj čekal. Naladil nás na vánoční atmosféru, představil důležité postavy pro budoucí projekty a poctil tak trochu přehlíženého Avengera. Tempo seriálu krásně plyne a těch šest epizod byla fakt jenom taková jednohubka. Musím přiznat, že Hailee Steinfeld byla skvělou volbou do role Kate Bishop. Dokážete si k ní postupně najít cestu skrz její uhrančivé oči a ke konci seriálu je těžké ji nefandit. Ale.. To by se na scéně nesměl objevit Wilson Fisk. Poté bylo úplně jasné, komu fandit. Jsem nesmírně šťastný, že nám Marvel letos nadělil hned dva velké dárky. Jednak návrat Charlieho Coxe a teď se nám vrátil jeden z nejlepších záporáků Kingpin. Šel z něj opět strach na míle daleko a já jenom doufám, že ten konec byl jenom tak na oko. Jak je u Marvelu občas zvykem, protože to by mě teda hodně naštvali a o nevyužitém potenciálu do budoucna ani nemluvím. Velkým překvapením byl pro mě také šermíř Jackques. V konečném výsledku bych Hawkeye ohodnotil jako průměrný seriál, který ovšem ucházejícím způsobem zasadil semínka budoucnosti. Nejlepší epizoda: Ronin (E05) ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který hezky vymyslel spojení Vánoc s nesourodou dvojicí skládající se ze znaveného stárnoucího hrdiny a mladé nadšené lučištnice. Hodně čerpá z jedné oceňované komiksové série s Hawkeyem (která se mi mimochodem moc nelíbila), ale vypůjčuje si z ní jen postavy a trochu vizuál. Příběh si vytvořili zcela vlastní... což mi vůbec nevadilo (už proto, že ten původní komiks nijak nežeru). Děj je tedy fajn, hodně pomáhá i to, že má seriál rozumnou délku. Hodně mi však vadily některé postavy. Hluchoněmá Maya je nezajímavá, prostě jen drsňačí a používá znakovou řeč, a Jelena má být nejprofesionálnější nejnebezpečnější vražedkyně, přitom tráví většinu času tím, že se jak zmanipulovaná puberťačka snaží zabít a pomlouvat Hawkeyeho za to, že měl zabít jeho sestru Black Widow (nezabil). Kate Bishop je někdy fajn, někdy míň. Naštěstí to táhne hlavní hrdina Hawkeye, kterýho umí Renner sympaticky zahrát. Celkově tedy slušný krátký seriál s několika otravnými vedlejšími postavami. (7/10) ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Stále je z toho cítit ta přehlcenost, snaha zalíbit se všem, podojit značku a hlavně, ať rodinky jsou z toho happy. Ale asi to na mě taky na chvilku zapůsobilo. Jeremy je sympoš (možná jsem k němu přistupoval po nedávné jeho nehodě trochu jinak), celkem to zabaví a má to háv Vánoc (což mě mrzí, že jsem si to pouštěl v létě). V rámci Marvel seriálů spokojenost. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec je tahle vánoční komixovka docela v pohodě. Někdo to přirovnává ke Smrtonosné pasti, to tam zatím nevidím. Clint se snaží prožít klidné Vánoce s rodinou v New Yorku. To ale naruší mladá lučištnice Kate, která se dostane do problémů. On se jí pokusí pomoct a sveze se v tom s ní. Spolu čelí tzv. Teplákové mafii, ale hlavní záporák bude někdo úplně jiný. Časem se taky dozvíme kdo. Z těch dvou se stanou parťáci, a nakonec vytvoří dokonalý tým. Dost se mi líbily bojové scény a hlavně ty jejich speciální šípy. Marvelu se hezky daří vše propojovat, opět trefa do černého. "Podepíšeš se mi na luk?" :D ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

I ty, škaredý tlustý šikanovaný kluku či vypatlaná hysterická uhrovitá kravko, můžeš být klidně Supergejem! Stačí si nechat vybělit anál a předplatit Dyznyho kanál! Hawkeye s drsně ošmirglovaným xichtem Jeremiáše Renery, asi nejméně homo a pohlavně nejvyváženější postava z celého lobotomizovaného vesmíru Buzimstitelů, mohl být, stejně jako mohla být i Černá vdova, kulantním temným akčním napínačem s mrazivě hnusnými padouchy. To by jej ovšem nesměli produkovat sluníčkoví neomarxističtí degenerátoři vkusu náctiletých kokotů i slaboduchých dospělých - Mrvel s Pyzdejem. Tudíž je z toho Eagleass, ultradebilní, trapná, nudná a řádně retardmentorská rádoby kokotmédie o naprosto nesnesitelné přechytřelé slizké náctileté lukopiči a smluvně evidentně velmi otráveném Jeremiášovi, co v patologickém prostředí žluklé ňujorské smetánky potírají za pomocí duhových šípových rachejtlišek a neustálého omílání kýčovitě patetických rodinných hovnot bojovou grotesku ruských teplákových mantáků a Deonofriovic Vincka, jenž se tam objevil snad jen proto, aby ostentativně nasral na odkaz tenkrát ještě velmi solidního Troufďábla. A jednoznačně nejmacatější bradavicí na krabaté prdeli této povrchní a přiblblé pičočalamády je násilně naroubovaná megažinantní a totálně ochrnutá Deflorance Puke jako Černá vdova ryloudyt, která by (nejen) za svou parodii ruského přízvuku rozhodně zasloužila přinejmenším bolestivou anální penetraci naježeným Putinem. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (79)

  • Hailee Steinfeld (Kate Bishop), která mimo jiné působí i jako popová zpěvačka, a Jeremy Renner (Clint Barton) si během natáčení krátili čas prozpěvováním vánočních koled. Podle slov Steinfeld s tím přestali až zhruba v březnu, kdy to už začalo být divné. (Azurovydrak)
  • Muzikál „Rogers: The Musical“ byl zahrán a napsán reálnými herci a skladateli z Broadwaye. (jajo161)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama