foto

Štěpán Altrichter

  • nar. 1981
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Štěpán Altrichter (1981, Brno) vyrůstal v Praze a v jižním Německu. Studoval filozofii a psychologii v Berlíně, později režii na pražské FAMU a postupimské Hochschule für Film und Fernsehen. Má za sebou několik krátkých dokumentů a hraných filmů. Schmitke je jeho celovečerní debut. Film měl premiéru na festivalu v korejském Pusanu a na festivalu v německé Chotěbuzi získal v roce 2014 cenu za nejlepší debut.

50. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

2014 Schmitke
2009 Did Michael Knight End The Cold War? (studentský film)
2007 Sechzehn (studentský film)

Dokumentární

2011 Tanečnice Aleyna
2008 Tuning Man (studentský film)
2007 Bob, Fish and Dog (studentský film)
David (studentský film)

Scenáristická filmografie

2014 Schmitke

Dokumentární

2011 Tanečnice Aleyna

Herecká filmografie

TV pořady

2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace