foto

Juan Pablo Di Pace

  • nar. 25.7.1979 (36 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento horkokrevný Argentinec se narodil v Buenos Aires 25. června 1979. Je argentinským hercem, modelem a režisérem. Studoval v Evropě. Hovoří španělsky, italsky a anglicky. V 17 letech získal stipendium na United World College of Adriatic na Jadranu v Terstu v Itálii. Později studoval divadlo na London Studio Centre.

Ještě před absolvováním byl obsazen produkcí Waltera Bobbieho do londýnského muzikálu Chicago. Stal se tak nejmladším člověkem, který ztvárnil roli Billyho Flynna. Dále si zahrál Dannyho Zuku v italské verzi Pomády, kterou sám částečně i režíroval. Po dobu dvou let v období 2009-2010 se stal Tonym Mauerem ve španělské produkci Horečky sobotní noci v Madridu.

Di Pace několikrát vystoupil v britské televizi BBC a to v komedii SHOW CATHERINE TATEOVÉ, ve filmu AFTER SUN a v seriálech NEW TRICKS a RIVER CITY, ve kterém se zapojil v roce 2005 do role Lucca Rossi. Na obrazovce debutoval ve filmu TŘI společně s Billy Zanem a Kelly Brook. Dále si zahrál Petrose v MAMMA MIA! po boku Meryl Streep, Pierce Brosnana a Colina Firtha. V roce 2008 se Di Pace objevil po boku své sestry Marii Viktorii Di Pace v italské komedii TUTTI INTORNO A LINDA. Když se přestěhoval do Španělska hrál pravidelnou roli v seriálech SUPERCHARLY a ANGEL O DEMONO.

Juan v roce 2004 zazářil ve videoklipu Erica Prydze jeho hitu Call On Me. Je v něm jako jediný muž mezi skupinou dívek ve studiu aerobiku. V roce 2008 režíroval hudební video pro Katie Melua, ve kterém si zahrála i jeho sestra Maria. V roce 2009 se objevil ve videoklipu Time Is Running Out od skupiny Muse.

V roce 2010 se začal dostávat do širšího povědomí španělského publika kvůli jeho songu We Wanna Rock, který použili do televizní show.

Alex "alecki" Ratimec

Herecká filmografie

2016 After the Reality
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2013 Camp (TV seriál)
Rubenesque (TV film)
2012 Dallas (TV seriál)
Don de Alba, El (TV seriál)
2009 Tutti intorno a Linda
2008 Mamma Mia!
2006 Aftersun (TV film)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Piccadilly Jim
Tři
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)

Hudební videoklipy

2004 Call on Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace