foto

Eva Sakálová

  • nar. 9.5.1985 (31 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eva Sakálová je slovenská herečka a dabérka. Na Slovensku vystupuje v řadě divadelních představení, hlavně v bratislavských divadlech.

První větší role, kterou se dostala do diváckého povědomí, byla Lenka ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě (2007). Objevila se také v polském seriálu Ratownicy (2010). Tento seriál se natáčel ve slovenských Tatrách. Poté získala roli asistentky Marie, ze které se postupem času stává modelka v českém seriálu Dokonalý svět (2010). V roce 2012 získala jednu z hlavních rolí v televizním seriálu Dr. Dokonalý, střihla si zde zástupkyni ředitele nemocnice Vandu. Objevila se i ve slovenském komediálním dramatu Vojtěch (2015).

Michal "Poncho22" Štébl

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vojtěch
2013 Tančiareň (divadelní záznam)
2012 7 dní hříchů
2011 Delta (studentský film)
2008 Malé oslavy
Veľký rešpekt

TV seriály

2017 Prázdniny (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace