foto

Eva Sakálová

  • nar. 9.5.1985 (31 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eva Sakálová je slovenská herečka a dabérka. Na Slovensku vystupuje v řadě divadelních představení, hlavně v bratislavských divadlech.

První větší role, kterou se dostala do diváckého povědomí, byla Lenka ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě (2007). Objevila se také v polském seriálu Ratownicy (2010). Tento seriál se natáčel ve slovenských Tatrách. Poté získala roli asistentky Marie, ze které se postupem času stává modelka v českém seriálu Dokonalý svět (2010). V roce 2012 získala jednu z hlavních rolí v televizním seriálu Dr. Dokonalý, střihla si zde zástupkyni ředitele nemocnice Vandu. Objevila se i ve slovenském komediálním dramatu Vojtěch (2015).

Michal "Poncho22" Štébl

Herecká filmografie

2015 Vojtěch
2013 Tančiareň (divadelní záznam)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
7 dní hříchů
2011 Delta (studentský film)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Malé oslavy
Panelák (TV seriál)
Veľký rešpekt
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace