foto

Edita Zákravská

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2009 Protektor
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Setkání v Praze
Slečna Guru (TV film)
Šťastní sebevrazi (TV film)
2005 Boháč a chudák (TV film)
2001 Babí léto
1996 Racek (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace