Reklama

Reklama

Trapasy

(seriál)
Česko, (2007–2012)

Hrají:

Josef Dvořák, Jiřina Bohdalová, Jan Budař, Martin Dejdar, Zdena Hadrbolcová, Dana Syslová, Svatopluk Skopal, Saša Rašilov nejml., Květa Fialová, Václav Postránecký, Dušan Klein, Barbora Seidlová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(66)

Obsahy(1)

V tomto pořadu České televize uvidíte v každém díle vždy tři humorné příběhy, natočené podle námětů televizních diváků. (Česká televize)

Recenze (107)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

9. série - Fotbal. Anička Šišková, jako součást fotbalového fandění manžela Davida Suchařípy a jeho klona-syna, byla typicky milá a tolerantní. Pracovní téma zakázka-investor-konkurz po americku trochu skřípalo než přišel Pavel Rímský a s ním Zákon (Sly), přesněji peníze. Kdo nakonec zabodoval v otázkách kolem fotbalu, je jasné. Závěr - vtipná tečka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to jevilo jako celkem zajímavé pokračování legendárních Bakalářů, ale chybí tomu kvalitní zpracování, ale samotné náměty diváků by v rukou zručnějšího tvůrce, mohly být výborné. Výběr herců není úplně špatný, ale dost se opakuje, a když se tentýž herec nebo herečka objeví v několika povídkách, tak to asi není dobře. Některé povídky jsou celkem vtipně zpracované, ale těch, které se nepovedly, je víc. Sezení s herci ve studiu, kteří se na povídkách podíleli, nepovažuji za příliš šťastné a výběr moderátorů mně nesedí. Ani Dvořák, ani Brousek za moc nestojí. Celkově tedy podprůměrný pořad. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Trapasy? Tohle? Heleďte, vážení aktéři, pokud jste nikdy nezvedli telefon v době, kdy jste čekali, že vám zavolá váš protějšek, a nepronesli do sluchátka: "Zdar borče, doufám, že mě dneska večer rozpálíš doběla... jééé, to seš ty, tati?," nezaparkovali šéfovo auto tak šikovně, že se po pár minutách rozjelo a zastavilo se o padesát metrů dál o starostův bourák, a nebyli nuceni přelézat zeď s lodičkama za výstřihem a netušenou policejní hlídkou za rohem... tak nevíte, co je to trapas, a čekat, že se po takových zkušenostech budu tomuhle vašemu pokusu smát, je daleko za hranicemi veškeré trapnosti! ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu by se nemělo hodnotit podle jednoho příběhu. Některé jsou nudné a trapné, ale některé jsou zase naopak boží. Normálně bych dal 3* za průměrnost, ale přece jen jednu přidám za některé super hlášky! PS: a zase vidim to hodnocení a komentování uživatelů, kteří tomu dali odpad, když viděli jen jeden díl a napíšou jednoslovný komentář typu: "Trapas"... ne tohle je trapas, tohle chovaní! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po shlédnutí druhé série. Docela na úrovni, i co se týče diváckého studia, jehož průvodcem je Josef Dvořák se vždy docela zajímavým hereckým obsazením, které se poté vždy objeví v jednotlivých divácky vybraných příbězích (Trapasech). Novácká debilní rádoby bakalářská "To nevymyslíš", tomuhle nesahá ani po kotníky. První dvě povídky "Morče" a "Rivalové" mi sice utekly, ale ta poslední pod názvem "Omyl" nebyla vůbec špatná, ovšem šmrnc tomu teprve dala lady Květa Fialová v roli ženy upoutané na lůžku někde v blázinci. "Tomu se prý říká stařecká demence !?" A paní Fialová přitom byla zdravá jako řípa...:-) Prý už jde o třetí pokračování tohoto na Bakalářský způsob udělaného pořadu, ale já to viděl zatím poprvé. Tak honem rychle to napravit, vyloženě špatné to opravdu není, a jako vtipná odpočinková záležitost, když už v telce není co, to nakonec docela ušlo. Za 3* jako celek a to i po dnešku, určitě se jedná o nadprůměrnou tv zábavu, než kterou nám dokážou nabídnout v současnosti ostatní TV stanice. Třeba "Hrobníci" neměli vážně chybu. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (8)

  • Náčelník policie (Václav Knop) má po zásahu šipkou poraněnou ruku v obvazu, avšak v poslední scéně poté, co vyjde z hospody a raduje se po vítězství, již obvaz nemá. (stenrik)
  • Soutěžní otázka, kterou lze v čase 7:23 vidět na monitoru počítače, zní: „Jak se jmenuje členka Evropské komise, která má na starosti regionální politiku, a z jaké země pochází?“. Pod otázkou stojí, že odpovědi lze zasílat do konce prosince. Když jsou ale o vteřinu později vidět pravidla této soutěže celá, stojí v nich, že soutěž končí 31. 7. 2006. Dále v pravidlech stojí, že vyhodnocení proběhne až 17. 8. 2008, tedy více než 2 roky po ukončení soutěže. Pravidla obsahují také nesmyslné věty, jako například: „Soutěže o ... se může zúčastnit kterýkoliv z vystavovatelů výstavy.“ nebo „Název Ní výtvarný symbol jsou,“ (věta není dokončena). Dcera Svobodových (Patricie Solaříková) z monitoru čte soutěžní otázku: „Doplňte slogan: Když mám Fru-Fru, je to všechno v...“, v pravidlech se ale žádná taková věta nevyskytuje. (David7)

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama