foto

Roberto Blanco

  • nar. 7.6.1937 (78 let)
    Tunis, Tunisko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Halbe Brüder
Už je tady zas
2013 Lerchenberg (TV seriál)
2008 Jeden a půl rytíře
2007 Neues vom Wixxer
2006 Der Prinz aus Wanne-Eickel
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Pfundskerl - Vater gesucht, Der (TV film)
Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)
1999 Hochstapler, Der (TV film)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1978 Lady Dracula
1974 Drei Männer im Schnee
1973 Alle Menschen werden Brüder
Supi nad Aljaškou
1971 Außer Rand und Band am Wolfgangsee
1958 Bühne frei für Marika
1957 Hvězda Afriky

Dokumentární

2015 Herr von Bohlen - a.z.

TV pořady

2007 Danke, Rudi (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Quiz Taxi (TV pořad)
2005 Das perfekte Promi-Dinner (TV pořad)
2003 zibb (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
1963 Karussell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace