Reklama

Reklama

Ein Kessel Buntes

(pořad)
Hudební
Východní Německo, 1972, 118x120 min

Účinkují:

Karsten Speck (moderátor), Lutz Stückrath (moderátor), Gojko Mitić, Marianne Wünscher, Jiří Korn, Karel Gott, Gitte Hænning, Helga Hahnemann, Amanda Lear (více)

Obsahy(1)

Estrádní show východoněmecké televize (1972-1992), přímým přenosem přenášená do řady socialistických zemí, plná rozmanitých evropských umělců, různých formatů, včetně špiček naší zábavy. V pořadu se objevily i hvězdy světového formátu ABBA, Bonnie Tyler a později třeba Kylie Minogue. (Hadža)

Recenze (41)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Až odstranili z programu ty tři dialektiky se svým žvaněním, tak se na to dalo trochu dívat. Dá se i s úspěchem tvrdit, že to byl v tehdejší době prestižní pořad, tedy hlavně pro umělce z tábora míru, kteří tam směli vystupovat. Ale hlavně jsme na to hleděli v naději, že se tam objeví nějaký západní umělec, což se občas stalo. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu vynikajúci program,ktorý by iste obstál i pri súčasnom uvedení.(Pri dnešnom marazme iste ) Bolo to také o tri triedy vyššie Televariete. Človek musel pretrpieť pokec i nudne čisla napr.cirkusove,aby tam bola nejaká zahraničná hviezda dobre pamätám skupinu Goombay Dance Band -a jej vtedajšie hity.Nebolo to až tak zlé aký zlý priemer to tu má.Boli by ste viacerí prekvapení. ()

Reklama

bjjoba 

všechny recenze uživatele

na roky 70. - 80. to bol jeden excelentny televizny hudobny program televizie NDR s vybornymi spevakmi, skupinami, pesnickami, ktory sa vynimal na obrazovkach vtedajsej televizia aj v ceskoslovensku. Vyborne sa tam ukazali aj Karel Gott, Helena Vondrackova, kori boli v nemeckych krajinach velke hviezdy, najme Gott. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Já se vůbec nedivim, že soudruzi z NDR dělali věčně někde chybu, když veškerá jejich kreativita poklesla do oblasti řitního věnce. A kdo se z toho nepo*ral, ten se diví dodnes. Ruku na srdce, doba byla jaká byla a s tím vkusem to v oficiálních směrnicích nikdo moc nepřeháněl, ale vážně tohle mohlo někoho bavit? Samej bratwurst, kamaše, tepláky, foukaný trvalý a tuny budovatelských flitrů. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už mám pocit, že jsem viděla všechno, tak objevím cosi atraktivně perverzního v téhle show. Je to bezedná studnice šokujícího a nečekaného. A v tom je cosi unikátního a nezaměnitelného. Někdy je to jako sledovat autonehodu, jindy zase jako fandit Jitce Zelenkové v náručí Africa Simoneho. Německé verze Kamélií nebo Gotťáka s Vondráčkovou probudí z letargie za všech okolností. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Pořad měl 113 epizod, které byly vysílány 6krát ročně. (M.B)
  • Název Ein Kessel Buntes lze přeložit jako "kotlík plný zábavy". (M.B)
  • Pořad uváděli Manfréd Uhlig, Lutz Stuckrath a Horst Vobbert, v červenci 1981 pak Jiří Korn a Helena Vondráčková. (M.B)

Reklama

Reklama