foto

David Jahn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Bad Judge (TV seriál)
Muži, ženy a děti
2013 Doin' It Yourself (TV film)
Kirstie (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Bude to u mě jako v hrobě (S04E10)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
2006 Pro-Choice
2005 Medium (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
2004 Straight-Jacket
2003 Neverland
Reno 911! (TV seriál)
2002 Board Room, The
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
1998 Cowboy and the Movie Star, The (TV film)
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

2006 Pro-Choice

Scenáristická filmografie

2006 Pro-Choice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace