foto

Jiří Jelínek ml.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
Hex Games (amatérský film)
2014 Clona (TV seriál)
2012 Signál
2009 Muži v říji
Protektor
2006 Hezké chvilky bez záruky

Dokumentární

2001 Béčka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace