foto

Jiří Jelínek ml.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Hex Games (amatérský film)
2014 Clona (TV seriál)
2012 Signál
2009 Muži v říji
Protektor
2006 Hezké chvilky bez záruky

Dokumentární

2001 Béčka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace