Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale přijdou mi ty jednotlivé díly nejen bez invence, ale všechny natočené na jedno brdo. Jako kdyby je natáčel jeden režisér podle jednoho scénáře. Všechno jsou tak strašně „uvěřitelné“ příběhy, že se cítím jak na jiné planetě a potřeboval bych překladový slovník pro obyčejné lidi. - EDIT: Dlouho jsem neviděl díl s Karlem Gottem. Za něj bych šel s hodnocením na jednu hvězdu, ale to by nebylo spravedlivé vůči ostatním dílům. Díl s Gottem je strašný - když babičku napadlo hned pět možných, zajímavějších a zábavnějších řešení, asi je něco špatně. Samotné rozuzlení je pitomoučké. Nelogičnosti na hraně uvěřitelnosti (tak vám každou neděli někdo leze na zahradu, a vy nezavoláte policajty? Nedáte k bráně bodyguarda? A ta sestra si v ty neděle ráno nemohla sestru rovnou ohlídat? Atd.) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kromě prvního dílu s Kájou Gottem jsem stihla kupodivu všechny.. Některé příběhy nebyly špatné, některé nestáli za moc.. Většinou byly hodně natahované, vyzněly do ztracena a chyběla jim údernější pointa :-( Herecké obsazení bylo většinou dobré.. Dalo se z toho rozhodně vytřískat víc.. Takový repertoár bych spíš čekala na Nově než na o poznání vesměs kvalitnější ČT1.. ()

Reklama

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva příběhy, které tady navíc ani nejsou uvedeny včetně herců, takže hodnotit nebudu, ale příběh Idyla na konci léta s Jirkou Mádlem a Veronikou Kubařovou se mě díky užasné práci kameramana dostal hodně dovnitř, protože Sázava to je prostě poezie, krása a romantika a to všechno jsem v těch záběrech měl, navíc jsem se tady naprosto zamiloval do Veroniky Kubařový. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

1. řada: Jediné povídky jasně vyčnívající nad průměr (****): Mokré tričko; Družička. // Varuju před obzvlášť nepovedenými epizodami (*): Májová romance Dr. Mráze; S jedním uchem na veselo. // Zbytek je +- průměr, což je škoda (látky), neboť některé povídky sahaly po lepším hodnocení, např.: Vzpomínky; Diamantová svatba. // Celkově zklamání. 2. řada: Povídky jasně čnící nad průměr (****): Idyla na konci léta; Polibek pro vítěze; Host u tabule. // Varuju jen před epizodou (*): Miška je kouzelná. // Za pozornost stojí i moderní variace na Boženu Němcovou (Divná Bára) nebo detektivka od Hrabala (Zamilovaná). // Celkově viditelné zlepšení. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Viděl jsem pouze posledně odvysílaný cyklus a zdálo se mi to lehce pochmurné a ne moc zajímavé, ale na tři hvězdy to s přimhouřeným okem, ještě stačilo. | 6. Hrdina 60%, Situace v kuchyni 60%, Dobrodružství 50% > Průměr: 57% (3*) | ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)
  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)
  • Exteriéry byly natáčeny ve městě Sobotka, vidět lze náměstí a zámek Humprecht. (rakovnik)

Reklama

Reklama