foto

Jelena Ljadova

  • nar. 25.12.1980 (36 let)
    Moršansk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Děň do
Dovlatov
I-sajděr
2015 Orlean
2014 Leviatan
2013 Zeměpisec, který propil globus
2011 Jelena
2009 Buben, baraban
2005 Snění o kosmu
Sobaka Pavlova
Soldatskij děkameron

TV seriály

2015 Izmeny (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Ja doždus (TV seriál)
2009 Bratya Karamazovy (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace