foto

Jelena Ljadova

  • nar. 25.12.1980 (35 let)
    Moršansk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Izmeny (TV seriál)
Orlean
2014 Leviatan
2013 Pepel (TV seriál)
Zeměpisec, který propil globus
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Ja doždus (TV seriál)
Jelena
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Buben, baraban
Moskovskij dvorik (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2005 Snění o kosmu
Sobaka Pavlova
Soldatskij děkameron

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace