foto

Jelena Ljadova

  • nar. 25.12.1980 (38 let)
    Moršansk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tvar
2018 Dovlatov
Děň do
Rubež
2016 I-sajděr
2015 Orlean
2014 Leviatan
2013 Zeměpisec, který propil globus
2012 Solo na saxofoně (TV film)
2011 Jelena
2009 Buben, baraban
2005 Snění o kosmu
Sobaka Pavlova
Soldatskij děkameron

TV seriály

2020 Psich (TV seriál)
2018 McMafie (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Ja doždus (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Isčeznuvšije (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)