foto

Jelena Ljadova

  • nar. 25.12.1980 (37 let)
    Moršansk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
Děň do
Rubež
Tvar
2016 I-sajděr
2015 Orlean
2014 Leviatan
2013 Zeměpisec, který propil globus
2012 Solo na saxofoně (TV film)
2011 Jelena
2009 Buben, baraban
2005 Snění o kosmu
Sobaka Pavlova
Soldatskij děkameron

TV seriály

2018 McMafia (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Ja doždus (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace