foto

Katarzyna Zawadzka

  • nar. 1984
    Krakov, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Performer
2013 Baczynski
Život je úžasný
2012 Polski film
Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Ve jménu ďábla
2009 Tancerze (TV seriál)
2004 Królowa chmur (TV film)
2003 Daleko od noszy (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace