foto

Al Nazemian

  • nar. 30.3.1974 (43 let)
    Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 McDick
2015 Bourek
2014 Affluenza
Mezi náhrobními kameny
2010 Zenith

TV seriály

2016 Černá listina (TV seriál)
Alexander Kirk (No. 14) (S03E22)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E11)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace