foto

Felix Herngren

  • nar. 4.2.1967 (49 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2010 Solsidan (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2006 Varannan vecka
2000 Nahý
1999 Vuxna människor
1997 Adam a Eva
1995 Bert - den siste oskulden
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2014 CJDG - En film om Carl Johan De Geer

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1994 Fangerne på fortet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace