foto

Tony Ducháček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2007 O rodičích a dětech
1994 Na krásnom modrom Dunaji

Dokumentární

2005 Středoletní noci sen (studentský film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1986 Hudba 85

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2005 Středoletní noci sen (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace