foto

Filip Bařina

  • nar. 12.8.1996 (19 let)
    Frýdek-Místek, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Amanitas (studentský film)
Doktor Martin (TV seriál)
2013 Lehká jako dech (TV film)
Strach
2011 Sturmfrei (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2013 Na hraně (studentský film)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Na hraně (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace