foto

Stephen McKeon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2016 Ledová sezóna
2015 Henkesi edestä
Jmenuji se Emily
Uuups! Noe zdrhnul…
2014 Charlie (TV seriál)
Za vlast a královnu
2013 Jack Taylor: Shot Down (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
Menú degustació
2012 Jack Taylor: Priest (TV film)
Niko 2
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
Hattie (TV film)
Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
Když se zrodí láska (TV film)
Thór – Legendy z Valhally
2010 Gift of the Magi (TV film)
Three Wise Women (TV film)
2009 Surovost
2008 Hercule Poirot: Kočka mezi holuby (TV film)
Hercule Poirot: Schůzka se smrtí (TV film)
Hercule Poirot: Smrt staré posluhovačky (TV film)
Hercule Poirot: Třetí dívka (TV film)
Léto, kdy se objevil létající talíř
Sobík Niko
Summer
Wired (TV seriál)
2007 Catalpa Rescue, The
Old Curiosity Shop, The (TV film)
Pravěk útočí (TV seriál)
Running Mate, The (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Hercule Poirot: Čas přílivu (TV film)
Hercule Poirot: Rodinné sídlo (TV film)
Last Night
Na hřbetě keltského tygra
Okamžik rozhodnutí (TV film)
2005 Derailed (TV film)
Footprints in the Snow (TV film)
Hercule Poirot: Karty na stole (TV film)
Hercule Poirot: Záhada modrého expresu (TV film)
Malice Aforethought (TV film)
2004 Klinika (TV film)
Nachtangst (TV film)
Ten Steps, The
Yasmin
2003 Kovbojové a andělé
Let naslepo
The Clinic (TV seriál)
2002 Hunted
Náhodná cesta (TV seriál)
Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Vánoce v oblacích
2000 Borstal Boy
Carnivale
Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1999 Chrono-Perambulator
Tajný román (TV film)
Vicious Circle (TV film)
1998 American, The (TV film)
Láska k tanečníkovi (TV film)
Making the Cut (TV film)
Synovec
The Tale of Sweety Barrett
1997 Separation Anxiety
1996 Boy from Mercury, The
35 Aside
1995 Korea
1989 Hercule Poirot (TV seriál)

Dokumentární

2016 Further Beyond
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace