Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou dobrodružné podívané pro celou rodinu je lední medvěd Norm. Lední medvědi jsou obávané šelmy, mají obrovskou sílu, uplavou až 100km v kuse a mohou při své mohutnosti běžet až rychlostí 40 km v hodině. Na běžné medvědí normy ale Norm kašle, tuleně má rád jako kámoše a ke štěstí mu stačí hlavně dost zábavy a žádní otravní turisté na Arktidě. Teď se ale bláznivý projektant rozhodne postavit luxusní obchoďák a výletní apartmány přímo na jeho ledovém dvorku. Norm musí začít jednat na vlastní tlapu. Se třemi legračními parťáky, nezničitelnými lumíky, vyrazí do New Yorku, kde se musí pokusit šílenému nápadu za každou cenu zabránit. Najednou jsou z nich taky turisté. Betonová džungle je totiž úplně něco jiného než stará dobrá Arktida. Norm se stává maskotem velké společnosti, jenže brzy zjišťuje, že to není jen tak. Právě tato korporace má v rukou budoucí osud jeho zasněženého domova. Pro úspěch téhle ledové výpravy bude třeba získat nějaké lidské spojence a ve světlech velkoměsta rozjet konečně pořádnou show. Naštěstí i naneštěstí jsou s ním jeho tři kamarádi lumíci. Co se nepokazí samo, to si můžou klidně pokazit sami. Ledová sezóna je velkolepým a zábavným dobrodružstvím živelného medvěda, který se dostal mimo svůj živel. Ten velký slavný New York se na něj a jeho parťáky tváří zpočátku s nedůvěrou, ale brzo se ukáže, že tahle partička umí prolomit ledy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (46)

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Vezmi chlupatého hloupatého pandu ( v tomto případě ledního medvěda), přidej k němu malé "roztomilé" mimoně (v tomto případě lumíky), naočkuj to celé padouchem bez skrupulí a v tomto případě i bez charisma a čekej, co to udělá s diváky. No doufám, že v tomhle případě z toho nikdy žádná dvojka nebude. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavě promyšlená hlavní postava, ale zbytek obyčejný klišovitý ovar, co moc nepřekvapí. Animák mě nenadchnul, ani neurazil. Někdy je záchraný kruh těchto animáků humor, ale ani ten tu bohužel není výrazný. Ale zase to nějak drsně nesoudím, protože po animované stránce je to vydařené. Přesto jen o důvod víc, proč mám radši Pixar. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně odvážil podívat na údajně jeden z nejhorších animáků všech dob - a to má dokonce 3 pokračování (!!!) a všechny mají mizerné hodnocení jak tady, tak na IMDB. Je pravda, že špatné to skutečně je, animace působí odfláknutě, příběh je stupidní a blbě napsaný, humor je cílený pouze na děcka a asi ani ty se u něho moc bavit nebudou, postavy jsou nezajímavé, celkově to dost nudí...Vlastně se mi na tom líbilo jen to, že je to protideveloperské (+ekologické, ale v tomhel případě je to blbě podané) a že to není muzikál, i když se zde teda dočkáme pár popových hudebních/tanečních vložek, ale naštěstí jich není tolik, aby mě to naštvalo. Ačkoli ta na konci je snad ta nejzbytečnější, jakou jsem kdy viděl. Je to špatné - ale když to srovnám třeba s Husity nebo s tolik opěvovanými Mimoni, které já osobně nemůžu vystát, zas taková katastrofa to nebyla. Jen je ten film naprosto zbytečný a lehce zapomenutelný. 1* ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerný americký animák, ktorý ničím nevybočuje z priemeru a neprináša nič nové. Určite ale potešia jeho naivne pekné scény, ktoré sú na druhej strane plné klišé a miestami sú ozaj stupídne. Je to však určené pre deti a mne sa to aj napriek tomu celkom páčilo. Animácie mohli byť aj lepšie, ale dali sa, a samotné postavičky boli sympatické. Takže za mňa slušný priemer. 55 % ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ano, je to slabé, ale upřímně řečeno, viděl jsem i pár horších kousků (naposledy třeba Agen F.O.X.)... Přesto se ale k průměrnému hodnocení ani u mě Norm nedostává. Příběh je kombinací spousty klišé a nepříliš povedeně předvedeného ekologického poselství. Zvířata co se chovají jako lidé už také poslední dobu moc netáhnout a medvěd co se chová jako lidé mezi lidmi, to u mě nezabralo vůbec. Hlavní hrdina neměl ani dostatek roztomilosti ani charismatu, abych si ho dokázal nějak výrazně oblíbit, padouch na mě nepůsobil skoro vůbec děsivě ani zajímavě, spíš trapně a odpudivě, no a lumíci, ti jako vtipný element dosti selhávali, protože ať dělali co chtěli já se nesmál... Každopádně očekávání u mě nebyla nijak velká a tak nebylo ani nijak velké zklamání nebo znechucení. Jednou se na to podívat dalo, znovu bych to asi taky zvládl, ale rozhodně mě tahle představa neláká. Takže na závěr jen zopakuji to čím jsem začal, je to slabé, ale znám i horší... 3,4/10 ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama