Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Má to vše, co to mít mohlo. Bojové scény jsou epické. Dojemné scény opravdu dojímají. Drtivá většina vtipů funguje. Nevím jestli předchozí MARVEL filmy podhodnotit, aby tento opravdu hodnocením vynikl, nebo jen říct, že si těch 5 hvězd zaslouží se vším všudy!!! Závidím těm, které premiéra teprve čeká. P.S. - Jako třešničku na dortu jsem v tombole před promítáním vyhrál komiksovou knížku Avengers: Poslední návštěva :-) :-) :-)

plakát

Avengers (2012) 

Akční, svižné, vtipné. Spoiler: musel jsem se smát s celým zbytkem kina, když Loki zařval "Enough!" a povyšoval se nad Avengery a uprostřed jeho věty s ním začal Hulk třískat o zem... *****

plakát

Transformers (2007) 

Transformers zasytili muj chtic po akci pro rok 2007.

plakát

Želvy Ninja (2007) 

Mam rad zelvy. Tohle je jejich zatim nejlepsi zpracovani.

plakát

Fantastická čtyřka (2005) 

chtel bych to videt...podle traileru me to hoodne chytlo ale podle vasich komentaru se muj zajem snizuje

plakát

Osudový dotek (2004) 

Priznam se, ze jsem to od tohoto filmu vubec necekal.Z nevineho nazvu se vyklubal opravdu velmi poveddeny film nad kterym sem se hodne zamyslel jeste hodne dni po shlednuti (vlastne i ted ).Originalni napad, vyborne vykony hercu a muj oblibeny zanr delaji sve a proto davam *****.Libi se mi o!!!

plakát

Batman začíná (2005) 

Dobry film.DO dokonalosti ma daleko ale i pres to se Nolan predvedl.Vytkl bych misty zmatenou kameru....mozna i pribeh mi trochu nesedel.Jinak parada.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Třetí epizoda se mi hodne libila.Hlavne pro me necekana premena Anakina na Darth Vadera.Souboje jsou perfektni.Jedine co bych vytkl jsou nektere dialogy.***** protoze me film zaujal a SW jsou mojim oblibenym zanrem.

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Parádní podívaná.....nejlepší je mistr Yoda ajeho salta ..heh.Vizualni efekty jsou super (krome nekterych odflaknutych scen).Jsem s timt filmem spokojen a uz se tesimna episodu III

plakát

Kat (2004) 

Jako vždy neprůstřelný Americký hrdina porazí 20 vojáků.Jak ho strelili ny tom molu a on spadl do more ,tak tam plaval v kaluzi krve a proste musel vykrvácet ale místní černoch ho samozřejmě zachránil.