Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Biografie (7)

Scott Patterson (herec)

25.12.2008

„Nikdy jsem nepracoval v kavárně a ani nepiju kávu, takže jsem si nikdy nemyslel, že se v televizi stanu roznášečem kávy."Scott Patterson se narodil 11. září 1958 ve Philadelphii, ale vyrůstal v New Jersey. Chodil na Rutgers University, kde studoval žurnalistiku. Z té ho ovšem vyhodili protože se věnoval více své vášni než… (více)

Milo Ventimiglia (herec / režisér)

04.10.2007

Milo Anthony Ventimigliase narodil 8. 7. 1977. Vyrůstal v Anaheimu v Kalifornii. Jeho otec pochází ze Sicílie a matka má anglickou, francouzskou, irskou, skotskou a částečně i indickou krev. Má 2 sestry, jedna je módní návrhářka a druhá fotografka.Již v osmi letech se rozhodl, že vyhraje Oscara. To se mu sice nepovedlo, ale… (více)

Susan May Pratt (herečka)

11.04.2005

Susan May Pratt se narodila 8.února 1974 v Lansingu, ve státě Michigan. Ve svých 14-ti letech začíná pracovat pro místní kadeřnický salón. Sedí jako modelka na mnoha kadeřnických soutěžích. Sama přiznává, že to byla zábava, ale také nervy-beroucí dřina, která se později vyplatila. Na jedné z těchto soutěží si jí všimla… (více)

Drew Fuller (herec)

11.04.2005

Drew Fuller (celým jménem Andrew Alan Fuller) se narodil 19. května 1980 v Athertonu v Kalifornii. Vyrůstal ale v Newport Beach. Má mladší sestru Hilary. Drew patří mezi velmi ctižádostivé herce a od útlého mládí dělal všechno proto, aby byl slavný. Hercem chtěl být odjakživa, ale jak to tak už bývá, nic se neděje tak, jak si… (více)

Matt Czuchry (herec / producent)

11.04.2005

Matt se narodil 20. května 1977. Vyrostl na farmě v Tennessee. Jeho otec je profesor, má tři starší sourouzence, dva bratry a sestru.V roce 1999 promoval s vyznamenáním v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde byl kapitánem tenisového týmu a hrál za NCAA (Národní vysokoškolská sportovní asociace). Hrál také v tamní vysokoškolské… (více)

David Boreanaz (herec / producent / režisér)

11.04.2005

Tento charismatický rodák z Buffala měl už díky své rodině předpoklady k herectví (jeho otec pracuje v televizi ABC) a i když původně toužil stát se fotbalistou, zranění nohy mu v tom zabránilo.Vystudoval hereckou Ithaca College (herectví a filmovou tvorbu) a odjel do Los Angeles hledat své štěstí. Neměl velký úspěch, mezi… (více)

Jared Padalecki (herec)

11.04.2005

Jared Tristan Padalecki se narodil 19. července 1982. Vyrůstal v San Antonio ve státě Texas společně se svým starším bratrem Jeffem a mladší sestrou Megan. Už od 12ti let bral herecké hodiny a ty se mu vyplatily. V roce 1999 vyhrál soutěž televizní stanice FOX „Claim to Fame“ a objevil se na předávání Teen Choice Awards.Poté co… (více)

Reklama