Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (253)

plakát

Petar Introvič - hanspaulské blues (2022) (TV film) 

Moje mládí... Gongy, Chmelnice, Petynky...Petar byl náš Pánbu a kdyby šlo dát tady za to 10 hvězdiček, dám je bez váhání!

plakát

Tahle doba není pro nás (2021) (TV film) 

Tak, jsem starej tremp. Sice odkojenej spíš zlatou érou Greenhornů, ale budiž, beru Nedvědy jako v jistém smyslu legendy, i když jsme z nich mívali spíš srandu. Ale asi jsme je jistým způsobem respektovali (já měl vždycky Frantu radši, škoda ho). Ale tenhle "dokument" mi přišel fakt úplně o hovně. Dověděl jsem se, že legendární Toronto je polozbořené a Honza má rád tlačenku. Vůbec mi ten způsob zpracování nesednul. Dvě hvězdy dávám z úcty k bardovi.

plakát

Jak si nepodělat život - Nonstop lahůdky (2019) (epizoda) 

Příjemná, civilní, možná komedie, možná vztahové drama, těžko říci. Ale hezky se na koukalo, herci hráli a Zuzančino "Naboso" k tomu dost přesně sedlo. Už první díl se moc líbil a tohle se povedlo ještě více...

plakát

Přání k mání (2017) 

Ze začátku jsem nevěděl, jestli od toho znechuceně odejít, nebo tomu dát šanci, pak mě to ale začalo tak nějak divně bavit (zejména ta partička kolem mladýho Jandáka) a nakonec jsem tomu přišel na chuť.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Asi u tohoto záleží na rozpoložení, v kterém to člověk vidí. Mně to sedlo. Vykašlal jsem se na hledání logiky v ději a nechal se nést atmosférou, vizuálem a hudbou. A dalo se to. Crowa ani Farrella jsem snad ještě neviděl ve filmu, který by se mi nelíbil...

plakát

Malí letci (2008) 

Jako jo. Ačkoli to chvílema vypadalo dost ulítle, neskutečně mě to bavilo - v zásadě tam byli všichni (včetně jakože záporáků) vcelku sympaťáci a celý to mělo fajn tempo.

plakát

Nikdy nejsme sami (2016) 

Divnej film o divnejch lidech, ale nic proti tomu. Jenom - že to hovno nebylo opravdický, prosím?!?

plakát

Nekonečný víkend (2008) 

Mě to teda docela zaujalo. Takové příjemně mrazivé a přiznávám, že se mi vždycky ulevilo, když byl po noci střih na ráno. Myslím, že atmosféru to mělo vystavěnou přesně...

plakát

Zlatá horečka (1974) (seriál) 

Jo, Kadajča - mstitel kmene, kultovní postava na střední škole, dobrej rastaman...

plakát

Žena v černém (2012) 

No, tak jako sám doma bych se na to asi v noci dívat nechtěl. Fascinovaly mě ty vymazlený detaily interiéru domu - nemluvím o těch děsnejch (děsivejch) opicích, ale třeba ta pohovka přikrytá, co vypadala že pod hadrem někdo (něco) sedí... Asi bych v tom domě dlouho nepobyl. A náhodou - ten konec byl docela fajn.