Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (3)

Nové ruce ďábla

Nové ruce ďábla (1995)

Jablko nepadá daleko od stromu. Bambino a Trinity jsou stejně jako jejich otcové velmi zruční pistolníci a ani pro ránu pěstí nejdou daleko. Je na nich, aby si připjali šerifské hvězdy a ochránili vesnici San Clementino před bratry Ramirezovými, kteří ji bezostyšně drancují. Bambino by navíc rád dokázal, že s krádeží koní váženého pana Parkera nemá nic společného.

O perníkové chaloupce

O perníkové chaloupce (2007) (TV film)

Tatínek ornitolog právě zaujatě kreslí ťuhýka, a tak jsou mu Jeníček s Mařenkou spíše na obtíž. Ani si nevšimne, když se nad potůčkem objeví kouzelná lávka a děti zmizí do pohádky. Sourozenci se ocitnou v potemnělém lese, kde stromy mají oči a mluví lidskou řečí. Mezi nimi se ukrývá chaloupka, postavená celá z perníku. A jak už to v pohádkách bývá, žije v ní zlá čarodějnice se svojí společnicí, černou kočkou. Vrátí se mlsný Jeníček a jeho chytrá sestřička zpět ke svému zaneprázdněnému tatínkovi, nebo skončí v rozpálené peci?

Jonathan

Jonathan (1970)

Upírský šlechtic spolu se svými poskoky drancuje vesnice na pobřeží Baltského moře. Komu není krev vysáta přímo na místě, je zajat a stává se tak živou krevní konzervou, jakousi zásobárnou na horší časy. Několik studentů se rozhodne udělat krvavému běsnění přítrž. Mladý Jonathan je vyslán na upírský zámek, aby nashromáždil informace potřebné pro případný útok. Démonický kníže však už špiona očekává, dekadentní hostina na Jonathanovu počest může začít.

Reklama