Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Děsivý. Klišé. 70s a 80s muzika scénář a režií bez nápadu nezachrání. Celej příběh je vlastně totální klasika podepřená přeplněnym kotlem polívky DeusExMachina. Postavy sou ploché, tupé a nezajímavé. Super zlý netvorský padouši co sou fakt zlíííííí. Zíííív. Vtipy o pohoněný vesmírný lodi. Zííív. Zakončení vééélká klišé bitva? Zíííív. Bohužel jsem nebyl vtažen do světa tohohle příběhu, a neměl jsem fakt vůbec žádný pocity co se týče postav a jelikož křivka celého filmu byla prakticky od začátku super-jasná, nebo teda lépe řečeno - furt jsem si říkal, že se stane něco... nečekaného. Zázračného. Scénáristicky brutálního. Ale ono ne. A ještě to stálo 200 mega dolarů. Mě to už začíná připadat jako zločiny proti lidskosti. Lidi po světě umíraj a my si tady omíláme svoje klišé a jak se zdá, miliony lidí to stále ještě baví. Chris Pratt je fajn dokáže bejt vtipnej, ale bohužel mu to tady scénář moc nedovoluje.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Nebudete mě mít rádi - ale todle je stupidita na ntou. Shlédnutí tohohle filmu mě dovedlo aktivovat svůj snad 8 let zapomenutý účet na ČSFD abych se s vámi mohl podělit o svůj názor. Asi jsem už starej a nudnej člověk ( je mi 23 ) bez smyslu pro humor, ale ani totální vyhul mi nepomohl abych se u tohohle filmu bavil. Radši se ani nebudu ptát jak se takový brutální klišé stalo miláčkem mas, ale to jsem se divil i u Guardians of the Galaxy. Příběh prakticky žádný, postavy zbytečné ( Roxy?? Nechápu k čemu tam byla - jo abychom ukázali že mladej hrdina filmu je faaaaktickej dobrák, zatimco všichni ostatní sou zbohatlý hajzlíci ), celá sekvence tréninku, zrada v nejvyšších řadách, Samuel L. Jackson jako pošuk... Celej film byl prakticky o zastavení zombie apokalypsy, ale všechno se dělo tak hrozně rychle ale zároveň se vůbec nic nedělo. Všude super rychlý rádobycool střihy, že člověk nevědel o co jde, ale stejně to trvalo víc než dvě hodiny. Je to prostě rádobycool, ale já na tyhle věci asi nejsem. Nic jsem z tohohle filmu nedostal. Vůbec nic. Jenom jsem se divil, jak jsem dokázal zas zničit 2 hodiny svýho času na týhle planetě. Už aby mi vybouchla hlava jako čínskej ohňostroj. Jestli je tohle nová vlna filmů, která udává standard světový kinematografie co se týče blockbusterů, tak to se máme na co těšit. Fakticky existujou tak jeden nebo dva příběhy, který dostáváme vždycky s jinym dizajem. Škoda že někdo nepoužije ty přebytečný dolary aby nakrmil Afriku, místo vymývání mozků mas.

plakát

Robotí superopice v akci! (2004) (seriál) 

Jedna, páč to je nesrovnatelně lepší než Strážci Vesmíru. Každej díl je alespoň jinej.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Před vydáním filmu sem strávil hodiny na superhutném traileru. Ale vniveč. Námět mi připadal ultimátní a spolu s Christianem Balem to vypadalo na postapokalyptickou nirvánu. Ale ono ne. Na scénu přichází pseudosympaťák Sam Worthington a 'krade' roli Baleovi. Abych řekl pravdu a vyvaroval se dětského breku, očekával sem postapokalyptický béčko alespoň lehoučce á la Cameron ale dostal sem Sama Worthingtona jako Charlieho a Balea a Bloodgood jako andílky.

plakát

District 9 (2009) 

Nářez. Až na pár nejasností v příběhu je tohle to, na co jsem posledních pár let v oblasti Sci-Fi filmů čekal. Sharlto Copley tam hraje jenom k dobru. Neznámá tvář, ale v mých očích to zahrál jako hvězda. Navíc půlka toho celýho byla velká improvizace.

plakát

Equilibrium (2002) 

Beckovost uvedena k dokonalosti. Nic vic, nic min.

plakát

Star Trek (2009) 

Brutální vizuální orgie a propracovanost v každém koutě. Všechno je to tak... správně udělané, bezchybné. Nakonec jediné mušky co tu létají je příběh a San Francisco.

plakát

1984 (1984) 

Film poměrně špatně odráží mistrnou předlohu. Vyšlo z toho vcelku normálně nudné britské komorní drama. Alespoň v mých očích.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Jak krásná a sladká béčkovost. U některých pseudo-emotivních scén jsem se musel smát a adamantinové kulky byly jeden z nejlepších vtipů posledních let. Celkově to bylo krásné, uhlazené, infantilní... správná béčkovost je nedocenitelná. A v podání Wolverina si to nechám líbit.