Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Matky na tahu (2016) 

Miluju americký debilní komedie, ale tohle se nedalo. Hvězda patří titulkům a Kristen Bell.

plakát

Carol (2015) 

Scéna u stolu v restauraci ke konci filmu byla lepší jak v knize - naprosto úžasné herecké výkony, které při ní obě protagonistky předvedly, mě odrovnaly. Pustila jsem si tuto část asi patnáctkrát. Za zmínku určitě stojí i krásná hudba. Doporučuji si přečíst předlohu, kde je celý příběh vyprávěn pouze Theresou.

plakát

Sils Maria (2014) 

Úpřímný a výborně zahraný. Když se holky smály, tak jsem musela smát taky, a to ani nevím, proč se smály. Kdo nemá rád umělečno, tak se ať se raději nekouká, byla by to pro vás asi nuda.

plakát

Život Adèle (2013) 

Láska, vášeň, porno. Herecký výkony wow.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Horší Battlestar Galactica, lepší Stargate. Rozhodně stojí za zkouknutí. Občas působí neuvěřitelně béčkově, ale to se dá přežít, protože jindy to je zase paráda. Problém je, že to není vyvážené. Zatím jsem viděla první sérii. Vzhůru do druhé.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Zklamání minulého roku. Jednička pro mě byla top, ale tohle jsem nedokázala ani dokoukat do konce. Nuda, nuda, nuda... moc dětské plus scény s chlastem, wtf. Až moc Minionů, Kam se vytratil vtip? Textury byly ale naprosto úžasný, po technický stránce super, za to dávám hvězdu.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Lepší jak jednička v mnoha ohledech. Scénář je ale pořád dost špatný, dialogy jsou trapný a nevěřím jim ani ň. Druhá polovina filmu převyšuje v kvalitě tu první. Víc násilné, víc krve, víc dospělejší, víc sci-fi.

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Oscara pro Cate. Louis C.K. měl původně hrát roli Baldwina, ale ani Louiemu ani Woodymu to nějak nesedlo, škoda, bylo by to plné hodnocení.

plakát

Stud (2011) 

Neuvěřitelně dobrý. Samotných pět hvězdiček si zaslouží ta úchvatná scéna, kdy se Brandon prochází venku s černoškou a nechápe ji, že nechce žít v jiné době, než v současnosti. Well played Steve.