Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (11)

plakát

Spřízněné duše (2021) (seriál) 

Když mě seriál zaujme natolik, že se nemůžu odtrhnout a zvládnu všech 8 dílů za jediné nedělní odpoledne/večer, tak těch 5 hvězd dát musím. Kdo chce hledat nějaké logické chyby, najde je vždy a všude, tady je to ale naprosto zbytečné. Skvělé obsazení, námět, žádné zbytečné nudné dialogy, všechno krásně zapadá. Podle popisu jsem se bál, že to bude nějaká romantická slátanina, ale byl jsem velmi příjemně překvapený.

plakát

Bloodshot (2020) 

Vůbec nechápu zdejší hodnocení, co jste od toho filmu čekali? Já jsem dostal přesně to, co jsem chtěl, akční bombu, u které jsem se ani minutu nenudil. Na krásnou Eizu je radost pohledět, Vina mám taky rád a velmi mě bavil Lamorne Morris, který měl dost vtipných momentů. Za mě dost podceněný film, 4,5*

plakát

Barbaři (2020) (seriál) 

Úplný průšvih, jak tu někteří hodnotí to určitě není, ale hlavní problém vidím v postavách a hercích. Výkony jsou velmi slabé, postavy nemastné, neslané, prostě nudné. Scénář opět nuda. Druhou hvězdu dávám za celkem dobře zpracovanou bitvu.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Humor ve stylu Okresního přeboru, to já rád. Trojan tu čtvrtou hvězdu vybojoval....

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Film překonal všechny moje očekávání, čekal jsem trapné, ohrané fóry, místo toho se mi dostalo úžasných 100 minut plné zábavy. Nebyla minuta, kdy bych se nesmál. Kloubouk dolů!

plakát

Marley a já (2008) 

Jednu věc opravdu nechápu - jak tento film mohou tvůrci nazývat rodinnou komedií, když po filmu máte promočené kapesníky a depresi ještě pěkných pár hodin?Ovšem jako drama je tento film výborný, bohužel mi to však připomíná, že psi se nedožívají věku jako lidé, a že ten můj taky jednou odejde...:-(

plakát

Proč bychom se netopili (2009) (seriál) 

Kdo nikdy nebyl na vodě, nepochopí a neměl by tento seriál vůbec hodnotit. Naopak pro vodáky je to skvěký seriál, nechápu, jak někdo může dát 1 hvězdičku, natož pak odpad...

plakát

Já, robot (2004) 

Zajímavý námět, nečekané rozuzlení, výborné herecké výkony...co dodat, mě se tento film velmi líbil, protože jsem se ani minutu nenudil, občas jsem se i zasmál Willovým hláškám. Akce i napětí bylo dostatek.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Nemůžu jinak než plný počet hvězdiček. Excelentní spojení dvou špičkových herců Morgana Freemana a Jacka Nicholsona přineslo skvělý příběh dvou seniorů, kterým doktoři dávají půl roku života. Bohatý majitel nemocnice Edward (J. Nicholson) a automechanik Carter, který se kvůli rodině vzdal svého snu (Morgan Freeman) se rozhodnou užít si naplno zbytek svého života. Zrodí se tak „bačkorový“ seznam věcí, co chtějí ještě stihnout (odtud název Bucket list). Zatímco Carter se drží při zemi a stačí mu vidět něco majestátního, Edward má mnohem vyšší plány, např. skok padákem. I když je předem jasné, jak celý film dopadne, donutí vás přemýšlet. Na konci máte na kahánku:-). Podle mě jeden z nejlepších filmů roku 2007.

plakát

Hancock (2008) 

Zajímavý nápad, „záporných“ hrdinů je tu málo. Možná to nebyl nejlepší Smithův film, ale svým výkonem určitě nezklamal. Vtipné scény vás pobaví, a kdo má rád fantasy, nebude litovat. Do toho všeho pěkná Charlize Therone a nečekaná zápletka. Film roku to není, ale peněz za lístek do kina určitě nelituji.