Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční

Recenze (387)

plakát

Oleg (2019) 

Po dlouhé době čisté drama, které mě dokázalo vtáhnout do děje a přimělo mě soucítit s hlavním hrdinou. Téma je v celku originální a aktuální i u nás. Na závěr bych pochválil oba dva hlavní herce, kteří se do svých rolí náramně hodili, zvláště Dawid Ogrodnik. (KVIFF2019)

plakát

Otec (2019) 

Začátek filmu sice malinko navnadil ale postupně velmi rychle přestává být zajímavý. Humor je také slabší a spousta scén nicneříkajících stejně tak i celkový děj filmu. Po Glory velký sešup dolů. Zatím můj nejslabší film ve Varech. (KVIFF2019)

plakát

Býk (2019) 

Býk má u mě smůlu, že jsem viděl nedávno o mnohem lepší film na podobnou tématiku a to srbský Jižní vítr, který byl zkrátka lepší ve všech směrech. Nevím jestli se to úplně hodí srovnávat tyto dva snímky, protože Býk měl určitě menší rozpočet a jedná se o režisérský debut ale hlavní je, že obsahuje nezajímavou zápletku se spoustou nezajímavých scén a plytkých postav. (KVIFF2019)

plakát

Děti mrtvých (2019) 

Začátek výborný, bohužel se to zvrtne až moc. Některé pasáže mi přišli až odporné ale celkově hodně zajímavé. Doma bych na to těžko vydržel koukat. Hodnotit to je těžké tak zatím silné 3*. (KVIFF2019)

plakát

Chata (2019) 

Celou dobu jsem si přál, aby snímek měl jinou pointu než jakou měl ale i tak velmi znepokojivý zážitek. Nevím jestli to bylo tou půlnoční projekcí ve Varech ale v jedné děsivé scéně mi i vyhrkly slzy do očí a to už je co říct. Nearer My God To Thee z úst Riley Keough je strhující broukal jsem si to ještě pár hodin potom. Hodně silné 4*. (KVIFF2019)

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Po skvělé a děsivé La Lloroně toto bylo neskutečné utrpení plný nudných scén a nezajimavého příběhu. Snesu toho hodně a při strašidelných scénách se nikdy nesměji ale tady to nešlo: V Annabelle digitální vlkodlak? To jako vážně? 1* za Mckennu Grace a masku ďábla.

plakát

Trhlina (2019) 

Rozjezd je slabší ale kolem půlky se z toho vyklube solidní mysteriózní thriller s hororovými prvky. Řemeslně je to na výborné úrovni. Párkrát byla i husí kůže. Herecké výkony neurazí právě naopak Tomáš Maštalíř předvedl výborný výkon. V Česku si o něčem podobném můžeme jen zdát. Od Bebjaka si seženu další filmy. Silnejší 4*.

plakát

La Llorona: Prokletá žena (2019) 

Z traileru jsem přiliš nadšený nebyl a s velkými očekáváními jsem do kina také nešel ale byl jsem hodně spokojen. Film neměl moc hluchých míst a opravdu děsivých scén tam bylo dostatek. Zvuk a lekačky vynikajicí byla tam znám ruka Wana. Mnohem intenzivnější zážitek než nedávný Řbitov Zviřátek.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Silnejší tři * tomu dávám hlavně za první půlku, která je povedená, zajímavá a udržuje napětí. Druhá půlka už ztrácí dech, dost tomu ublížila délka filmu. Clarka jsem se bál ale kupodivu mi vůbec nevadil, s Amy Seimetz to už bylo mnohem horší.

plakát

Ztráta paměti (2004) 

První půlka výborně mysteriózní a film baví. Bohužel po půlce to už ztratí dech a konec vyšumí do prázdna.