Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) odpad!

Absolutní odpad a hovno (i na Netflix!), které má s Resident Evil společnýho pramálo. Tendenční, ultra debilní scénář, nic moc technická stránka. Nesympatický hlavní hrdinky. Chudák Lance, že se k tomu upsal. Nový dno je tady. 🤮

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Sorry, ale fakt ne. Jestli vám tohle stačí, přeju vám to.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Vzhledem ke všem okolnostem trochu nadhodnocuji. Rozhodně jsem se ale nenudil.

plakát

Smrtgasmus (2015) 

Škoda, že ten film nedopadl lépe. Takhle bohužel jen za tři. Výhodou pro mě bylo, že prostředí metalu je mi blízké a člověk se v tom filmu i docela našel. Stačí si přečíst vyjádření režiséra. Proto mě mrzí, že tam nebylo víc nadsázky a gore. Snahu oceňuju, ale mohlo to být i lepší. S žánrovými klasikami bych to úrovní rozhodně nesrovnával, i když pár povedených vtipů se našlo.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Na čistejch 5* to asi není, nicméně vzhledem ke zběsilému tempu, skvělému designu všeho, kameře, hudbě a především vynikající akci, kterou tentokrát netočí rozklepanej dědek a která zabírá většinu filmu, je dám, protože takovéto filmy si alespoň moji podporu zaslouží.

plakát

47 róninů (2013) 

Určitě s chybama (žádná krev, angličtina)... Ale čert to vem! Za takhle nemainstreamovej film musím nadhodnotit.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Vzhledem k nespravedlivému podhodnocení vůči původní trilogii musím nadsadit. Navíc oproti jiným komiksovým filmům to má i občas emoce. Dokonalé to není, ale 66 % no fucking way.

plakát

Persona 4 The Animation (2011) (seriál) 

Výborný seriál, který musí potěšit všechny fanoušky herní série. Velmi věrné zdrojovému materiálu s rychlým spádem. Jasných 5*. Subjektivně myslím, že hlupáci, kteří vidí 1/3 a hodnotí, by se měli jít bodnout.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Díky MovieZone za projekci, škoda některých lidí, kteří to opět kazili debilními poznámkami.