Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Biografie (6)

Andi Matichak (herečka)

16.04.2022

Andi Matichak se narodila ve Framinghamu v Massachusetts, vyrůstala však na předměstí Chicaga v Illinois. V průběhu studia na střední škole pracovala jako modelka v Řecku, kde potkala talentového agenta, který ji povzbudil k tomu, aby se stala herečkou. Poté, co se vrátila zpět do Chicaga, začala chodit na hodiny herectví.… (více)

Emily Sweet (herečka / producentka)

16.12.2020

Emily Sweet je americká herečka, modelka a producentka. Svou hereckou kariéru zahájila účinkováním v divadelních hrách, muzikálech a krátkých filmech. Umí perfektně španělsky, vystupovala jako provazochodec u Famous Flying Wallendas a byla profesionálním maskotem baseballového týmu. (více)

Brittany Curran (herečka / producentka)

01.12.2019

Brittany Elizabeth je americká filmová a televizní herečka. Jako dětská herečka je známá svými rolemi v televizním seriálu Men of a Certain Age a The Magicians a filmem Dear White People . Za svou roli v seriálu Men of a Certain Age, získala ocenění v Peabody Award. V červnu 2015 promovala na kalifornské univerzitě v Los… (více)

Sarah Brooks (herečka)

17.11.2019

Sarah Brooks je nejmladší ze čtyř sourozenců. Získala bakalářské studium na Arizonské státní univerzitě se zaměřením na blízkovýchodní a mezinárodní záležitosti. Má rodinu v Izraeli a jako dítě tam strávila léta. Po škole se vrátila do rodného Chicaga, aby se věnovala divadlu. Dále se stěhovala do New Yorku, kde pracovala s… (více)

Jamie Hill Fuller (herečka)

15.09.2018

Jamie Hill Fuller vystudovala střední a vysokou školu v Jižní Karolíně v USA. Do veřejného povědomí diváků se nejdříve dostala v reality show The Amazing Race. Později si už jako herečka zahrála i v několika seriálech. Je úspěšná modelka, která se objevila na obálce časopisu Maxim v roce 2008 a objevila se také s hercem… (více)

Vanessa Grasse (herečka)

13.08.2018

Vanessa Grasse se narodila v Kanadě, později se přestěhovala do Spojených států, kde jako modelka pokračovala v budování herecké kariéry. Stala se posluchačem divadelního programu na univerzitě v Leedsu. Poprvé se objevila ve svém debutu v roce 2015 v kanadsko-bulharském sci-fi thriller-akčním filmu Roboshark.  V roce 2016 byla… (více)

Reklama