Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (351)

plakát

Nilin sen o životě v rajské zahradě (2023) 

Nesnáším chození po úřadech a dětské youtubery (krom těch mých). Tenhle film je z 85% o lítání po úřadech prokládaný domácím videem matky a dcery. A má to hodinu čtyřicet. Btw, ženy v Íránu to nemají lehké. Věděli jste?

plakát

Pád domu Usherů - Půlnoční děs (2023) (epizoda) 

Flanagan se místo hororu tentokráte pokouší o mix Succession a Knives Out a myslím, že na to nemá. Do dalších dílů jdu jen kvůli pozitivním recenzím. Třeba se to zvedne.

plakát

Boj o moc - Living+ (2023) (epizoda) 

Přes 35 dílů řečí o akvizicích a furt top. Jak je možné, že je to tak dobré?

plakát

Oni žijí! (1988) 

Objektivně si to zaslouží méně hvězd, ale za ten kulturní dopad a některé mimozni nápady typu sedmi minutová bitka s kámošem, si to zaslouží pochválit. Béčková blbina, ale legendární.

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Začne to slibně, ale kupodivu od chvíle, kdy začne akce, je to slabší a slabší. Ale pořád to dodá takový ten jedinečný béčkový osmdesátkový (byť je datum výroby 1992) feeling.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Trhá mi to srdce, ale není to dobré. Není. A když se v posledních 30 minutách začne blýskat na lepší časy, když konečně uvidíme něco zajímavého, téměř fantastického, zabije to jedna rána pěsti a střih zpět do šedé a nudné reality.

plakát

Flash (2023) 

10. minuta, scéna s miminy. To je nějaký prank? Nějaká SNL verze? Je rok 2023? Je tohle jeden z největších letních blockbusterů?

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

Jsem už příliš velký, uvnitř mrtvý, cynik, abych mohl dát víc, ale je to objektivně výborný film.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

Divácky překvapivě přívětivá konverzačka, která ubíhá tak akorát a na rozdíl od přechozího McDonagha nestaví na vrstvení absurdit, ale na pozvolném prohlubování ústřední zápletky. Argumenty a frustrace obou stran sporu jsou uvěřitelné a film je zábavný i bez toho, aby v tom člověk musel hledat nějaké podobenství.