Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (624)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejlepší seagalovka, což nicméně není žádná pocta, protože kvalitní snímky se v jeho filmografii nevyskytují a převážná většina z filmů, které natočil, má nesmírně dementní scénář a tupé herecké výkony i na průměr svého žánru. I tady se vyskytují scénáristické nedodělky a zjevné nesmysly (dva teroristé mají příkaz "zneškodnit" uzamčeného a spoutaného Seagala, který pro počínání přepadového komanda představoval do té doby nulové riziko a teprve tím mu umožní uniknou a nechat se od něj pozabíjet). Na druhou stranu režie je svižná a film má na poměry akčního žánru slušné herecké obsazení (Colm Meaney,Tommy Lee Jones). Celkový dojem 40 %. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Časy kdy Seagal natáčel podobné kousky už jsou nenávratně pryč, ale sluší se zavzpomínat. Pozdějším Seagalovým výtvorům chybí přesně to co je dáno ve filmu Přepadení v Pacifiku. Solidní akce, originální scénář, výborné herecké výkony, dokonce i Seagal hraje slušně, o fantastickém Tommy Lee Jonesovi ani nemluvě. Andrew Davis ukázal co bude za rok následovat. Seagal už stín filmu nepřekročil, ale sluší se zavzpomínat... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tento film jednoduše neztratil ani s narůstajícími léty. V záplavě všech těch Matrixů a Avatarů má svůj neodolatelný půvab i když je jakousi nástavbou, která principielně vychází ze Smrtonosných pastí. Příběh je prostý a staví na všech základních kamenech akčního filmu tehdejší doby. Máme zde inteligentního a nelítostného padoucha s vskutku megalomanským cílem, dokonalý padoušský plán, spoustu syrového masa, stovky nevinných a uzavřený prostor. Nakonec tu je ještě jeden osamělý hrdina v podání Stevena Seagala, který víc střílí, než by se rval. Tento mlčenlivý bojovník maskovaný za kuchaře prochází celou lodí a postupně teroristům hatí jinak dokonalý plán. Tenkrát v kině za 5*. Po devatenácti letech 5*. Časy se mění, hrdinové zůstávají. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Gary Chang: 1. Main Title - Gary Chang ,2. Fanfare ,3. Takeover ,4. Casey Gets in Touch ,5. Casey Saves Jordan ,6. Reveal Sub ,7. Sub Splits ,8. They Sink the Sub ,9. Casey Rescues the Laundry ,10. Sitting Ducks ,11. Broadway Shootout ,12. Casey Meets Strannix ,13. Casey Saves Hawaii ,14. Epilogue , ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Pro začátek - žeru Seagala v jeho formě z poloviny 90.let a tohle je jeho nejlepší film. A taky to byla moje první originální videokazeta, kterou jsem dostal s videem, takže k "Přepadení v Pacifiku" mám dost osobní vztah...Tenhle snímek má všechno, co má správný akční film mít (bojová umění, krev, přestřelky, krásnou ženu, vyšinutého ale sakra schopného záporáka...). Už navždy klasika. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (21)

  • Casey Ryback (Steven Seagal) nosí hodinky Luminox 3051, které jsou určeny pro příslušníky Navy SEALs. (Sealteam6)
  • Severokorejskou ponorku představovala skutečná ponorka USS Drum. (Dragoni)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama