Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Ona (2013) 

Nejprve musím říct, že Joaquin Phoenix mě neskutečně štval a neseděl mi ve filmu kvůli svému knírku. Prostě se mi to nelíbilo. Ale to je asi tak vše, co se mi nelíbilo. Film má fajn nápad, vše je dobře provedené a u scény s bílým panáčkem videohry jsem se málem po**cal smíchy! Amy Adams pro mě jako vždy skvělá. Pro všechny ale určitě doporučuji shlédnout originál. Dabing sice není nejhorší, ale Scarlett je Scarlett.

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Jeden z mála filmů, který mě hned od začátku vtáhl tak do děje, že jsem se prostě nemohl přestat dívat. Sandra Bullock je naprosto skvělá a úžasná, film mě dojal a nemůžu jinak než dát 5* s tím, že jsem dlouho neviděl tak pěkné životopisné drama.

plakát

Velká ryba (2003) 

Tim Burton mě opět nezklamal. Ještě nikdy mě nezklamal.

plakát

Městský lovec (1993) 

Tohle je vážně asi jeden z nejšílenějších filmů s Jackiem. Já si ale prostě nemůžu pomoct, od začátku až do konce se klátim smíchy. Nemužu se přestat smát a proto dávám 5* . Vážně šílenost =D

plakát

Rocky IV (1985) 

Tenhle film se snad ani slovy nedá popsat! Nejlepší díl celé Rocky série. Italský hřebec vs. ruský tank. Vášeň, síla, odhodlání, přátelství, pomsta a hlavně neuvěřitelná síla vůle! Trénink v Rusku je skvělej, Stallone je ve své životní formě a je to znát. Snímek doprovází strhující hudba a Sly si vychutnává každou vteřinu. Jak na začátku u Apolla, tak na konci po 15. kole mi skoro ukápla slza. Pro mě osobně nejlepší film, který jsem kdy viděl :-)

plakát

Tango a Cash (1989) 

Film nabitý starou dobrou akcí a naprosto dokonalými hláškami. Kurt Russell za skvělým Stallonem vůbec nezaostává a oba tvoří parádní tým, u kterýho se člověk nenudí. Vždy se rád zase na tenhle snímek podívam.

plakát

Baramui paiteo (2004) 

Tak přesně takhle by měl podle mě vypadat biografický film jedné legendy bojových umění. Ikdyž bohužel nemůžu přesně určit přesnost některých věcí (o skutečném životě Choi Bae-Dala toho moc nevím), film je velmi kvalitní. Souboje jsou celkem reálné (žádné přehnáné věci), Dong-kun Yang opravdu umí a do toho ta scéna...scéna v horách...tvrdý trénink a úžasná hudba. Film mě nadchl. Je přímý, tvrdý, přesvědčivý a celkem drsný :-) Pro mě 5*.

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Mohlo to být lepší. Mnohem lepší. Vin Diesel a Michelle Yeoh v jednom filmu? Sakra, proč z toho vyšlo tohle? Nemůžu si pomoci, ale film je tak nějak o ničem...Samozřejmě, hlavní hrdinové hráli svoje role výborně a celé prostředí války, soubojů atd. do filmu pasovalo. Ale jednou se podívat celkem stačilo. Chtělo by to stejné herce, ale jiný scénář :-)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Celkově jsem od filmu moc nečekal. Čekal jsem klasickou akční fantasy pohádku, ale musim říct, že jsem byl velmi mile překvapen. Námět se mi velice líbil, film mě nadchl hned úvodní scénou. Samozřejmě Zack Snyder nezklamal a s efekty si nááádherně pohrál, to on umí a hudba je dokonalá. Prolínání reality a smyšleného světa není nic nového, ovšem celá atmosféra filmu vás vtáhne do děje. Teda aspoň mě. Emily Browling, úžasně roztomilá, podala solidní výkon. Nemůžu si pomoci, ale film se mi prostě líbil! A konec? Ano, ten mě rozsekal. Krásná třešnička na dortu a proto dávám 5*.