Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (80)

plakát

Motiv? (2020) (seriál) 

Pribeh kluka,ktery využil ke svemu nejlepsimu prospechu skutečnost,ze byl prvním vrazdicim dítětem v Izraeli. V 80.letech si proste s takovym dítětem neuměli poradit (doufám, ze dnes uz je to jine). Dokument mohl byt asi o dil kratsi,ale jeho obsah nese sílu. At uz se v rodine delo cokoliv,verim,ze existovalo i jine reseni,nez vzit M-16 a vsechny zavrazdit.

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Pekne a napínave do posledního okamziku. Jen si obcas rikam,jestli pro ty obeti zneužívání a tyrani nemuzeme udelat vic,nez je vsude vykreslovat jako šílence,kteri jen cekaji na pravou chvili,aby zmasakrovali pulku mesta a to jeste co nejbrutalnejsim způsobem. Jinak klasicky severský serial. Dobří herci , krásné zabery na krajinu , chladní policisté a brutalni vrahoun s temnou minulosti .

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Kdybych nosila klobouk,uz nikdy bych ho na počest tohoto filmu na hlavu nenasadila. Z kazde minuty čiší prazdnota,o ktere Olga psala ve svych textech. Necitim k ni nenavist, udelala,co citila,že musi udělat.Cely příběh je ukazkou zpátečnictvi komunistického režimu ,tentokrát v oblasti pece o dusevni zdravi a přístupu k teto oblasti života. Rikam si,komu by ta smycka sibenice ve skutecnosti spravedlive patrila. Olze urcite ne.

plakát

Carlo & Malik (2018) (seriál) 

Takova easy jednoduchá detektivka na všední dny. Nečekejte nic zaludneho,ale slyset italštinu v tom nori amerických seriálů je příjemně osvěžující. Zajimave tema,na které narážím častěji,jsou otazky menšin,kdyz se jejich členové stanou soucasti statni správy,napr. policie. Evidentne to s sebou prinasi mnoho otazniku a temat k prozkoumani. A vsimli jste si,ze v italskych filmech jsou jen krasne,stihle zeny a charismaticti muzi:-)

plakát

Déšť (2018) (seriál) 

Mě to bavilo. Je pravda,že poslední serie byla hodně na vodě,ale celkově nápad,zpracování i herci se mi libili. Mnoho lidi srovnává s The Dark, ale zrovna ten me nezaujal. Jako oddychovka ideal,kazdy dil končil napínave a vse melo pekny spad. Ne vzdy je potreba nacpat do serialu hlubokou myslenku.

plakát

Karppi (2018) (seriál) 

Zklamáni. Cele to působí neverohodne a hlavni postava vyšetřovatelky je opravdu nesympaticka. Výslechy dela v aute v přístavu uprostřed noci a po ráně do hlavy sice ztratí vědomí,ale pak bez problémů leze na vysoky jerab. To uz je na me opravdu hodne...škoda .

plakát

Joker (2019) 

Porad nevím ,jestli dat 4*nebo 5*. Na jednu stranu,je to fikce,na druhou se Joaquinovi podarilo tomu dát punc real. Na jedné strane komiksový pribeh,na druhe příběh zoufaleho psychotika,ktery nemá co ztratit. Tohke je vic nez film na zaplnění volneho vecera.

plakát

Hastrman (2018) 

Je krasne takove tema prenest na filmove platno. Karel Dobrý je úžasný vždy,ale presto pribehu neco na konci chybělo. Snad naděje ,snad smutek ,nevim...

plakát

Americký zabiják (2017) 

Jsou slabé akcni filmy,jsou blbe akcni filmy a pak je kombinace obojího,jako v tomhle pripade. Po úvodu s romatikou na plazi a drsnymi islamisty nasleduje vyvoj osameleho hrdiny,ktery zachrání svet. Vetsi nuda je snad uz jen nedelni obed u tchyně .

plakát

1890 (2017) (seriál) 

Me to docela bavilo. Zajímavý napad i ceskoslovensky koncept mi přišel zajimavy. Ano,je to plné klišé,ale zábavné . A ze se nekoná žádná kinematografie roku? To asi nikdo ani čekat nemohl.