Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (27)

BoJack Horseman

BoJack Horseman (2014) (seriál)

BoJack Horseman byl kdysi slavným hercem v populárním sitcomu Horsin' Around. To už je ovšem dávno minulostí a z BoJacka je nyní kůň žijící jen ze své bývalé slávy televizní star. To ho už ovšem nebaví, a tak se rozhodně pro triumfální návrat do světa showbyznysu. Pro vyhořelou hvězdu, která nikdy nic jiného sama nedokázala, to ovšem nebude tak lehké.

Craig Ferguson: I'm Here to Help

Craig Ferguson: I'm Here to Help (2013) (TV film)

V pořadí již třetí celovečerní speciál původem skotského komika Craiga Fergusona. Záznam jeho stand-up comedy vystoupení pochází z Warner Theatre ve Washingtonu a vznikl během šňůry vystoupení v průběhu roku 2012.

Russell Howard Live: Dingledodies

Russell Howard Live: Dingledodies (2009)

Druhý celovečerní stand-up comedy speciál oblíbeného britského komika Russella Howarda je záznamem vystoupení v Brighton Dome v Anglii, kde komik předvedl to nejlepší ze své beznadějně vyprodané tour nazvané Dingledodies, se kterou v letech 2008 a 2009 navštěvoval divadla a stadiony po celé Velké Británii.

Russell Howard Live

Russell Howard Live (2008)

První stand-up comedy speciál mladého britského komika Russella Howarda. Oceňovaný bavič si pro svůj debutový DVD speciál vybral Bloomsbury Theatre v Londýně, kde předvedl ty nejlepší kousky ze své tour Adventures, se kterou vystupoval po celé Británii v roce 2007.

Right Here, Right Now

Right Here, Right Now (2011)

V pořadí třetí speciál britského komika, tentokrát z vyprodaného turné Right Here, Right Now. Záznam stand-up comedy vystoupení pochází z Hammersmith Apollo v Londýně.

Stand Up for the Week

Stand Up for the Week (2010) (pořad)

Britský pořad z žánru stand-up comedy, který rozebírá s pomocí pravidelných účinkujících aktuální témata. V každém díle navíc dostává prostor i některý ze známých hostů.

Jack Whitehall Live

Jack Whitehall Live (2012)

První samostatný stand-up speciál oceňovaného britského komika Jacka Whitehalla.

Prometheus: The Weyland Files

Prometheus: The Weyland Files (2012)

Soubor všech doprovodných videí, která doprovázela reklamní kampaň k filmu PrometheusObsahuje řeč Petera Weylanda na konferenci TED 2023, představuje robotického Davida, zprávu od Elizabeth Shaw, videa z příprav mise a virální video k propagaci Weyland Industries.

Jack Irish: Black Tide

Jack Irish: Black Tide (2012) (TV film)

Druhý díl ze série televizních adaptací příběhů knížního hrdiny Jacka Irishe. Poté, co jeho přítelkyně odchází za kariérou do Sydney, bývalý právník a soukromý detektiv Jack Irish přichází do kontaktu se starým známým svého otce, Desem. Ten za ním příjde s případem svého syna Garyho, který zmizel neznámo kam s jeho veškerými penězi. Případ, který se Jackovi jevil jako ideální útěk od reality, se však stává daleko vážnějším v momentě, kdy zjistí, že Gary se zapletl s nebezpečnými lidmi a měl vážné důvody zmizet.

Super Mario Brothers: Peach-hime kjúšucu daisakusen!

Super Mario Brothers: Peach-hime kjúšucu daisakusen! (1986)

Bratři Mario a Luigi jsou shodou náhod vtaženi do kouzelného světa s úkolem zachránit princeznu a osvobodit tak království od nepřátelské navlády. Aby však byli schopni porazit mocného Koopu, musejí procestovat celé království a najít tři kouzelné předměty, které jim dodají moc potřebnou k jeho porážce.

Ve jménu krále 3: Síla medailonu

Ve jménu krále 3: Síla medailonu (2013)

Americký nájemný zabiják Hazen Kaine, toho času žijící v Bulharsku, má před sebou poslední práci pro místní mafii, po které chce začít nový život. Jeho cílem jsou tři potomci místního milionáře. Jeden z nich však nosí tajemný náhrdelník, který Kainea pošle zpět do středověku. Ten v kompletně neznámé době musí čelit nejen vojenským jednotkám, ale také ohnivému dechu draka. Stává se hrdinou bojujícím za svobodu kdysi vzkvétajícího království.

Unique Eats

Unique Eats (2010) (pořad)

Unique Eats je pořad americké stanice Cooking Channel, pomocí kterého vás odborníci na slovo vzatí provedou těmi nejzajímavějšími a nejoriginálnějšími restauracemi a bary po celé Severní Americe. Každý díl má své specifické téma a odborníci ze světa gastronomie v něm dokládají jedinečný charakter každé restaurace, který je obohacen rozhovory se samotnými vlastníky a šéfkuchaři jednotlivých podniků, kteří vás nechají nahlédnout i za zavřené dveře. Unique Eats tak nabízí nejenom možnost zjistit kde se vaří ta nejexkluzivnější jídla, ale také poodkrývá jejich specifickou recepturu.

Henry ze zkumavky

Henry ze zkumavky (2011)

Vychován svoji feministickou matkou, geniálnímu Henrymu v deseti letech dojde, že lásky kterou mu dává matka pro něj není dost. Ani fakt, že jeho matka byla oplodněna uměle ho nezastaví. Rozhodne se tedy vypátrat svého biologického otce.

Breaking Wind

Breaking Wind (2012)

Bella se hodlá oddat svému nastavajícímu, upírovi Edwardovi. Ve hře je však stále ještě její přítel Jacob, vlkodlak. Zdá se vám tato zápletka podobná? Breaking Wind je totiž další parodií na fenomén jménem Twilight sága. V rámci parodování čtvrtého dílu, se tvůrci opírají nejen do celé ságy, ale i do aktuálních záležitostí, takže na nikom nezůstane nit suchá.

Fat Head

Fat Head (2009)

V roce 2004 přišel americký dokumentarista Morgan Spurlock s dokumentem Super Size Me, ve kterém předvedl důkaz, že fast food restaurace jsou velmi škodlivé pro lidský organismus. Ovšem realita může být trochu někde jinde. Američan Tom Naughton se proto rozhodl, posvítit si na to, jak to ve skutečnosti je. Po vzoru svého kolegy se rozhodne udělat podobný experiment za použití zdravého rozumu.

Lovec nestvůr

Lovec nestvůr (2010)

Dylan Dog, nyní se živící jako obyčejný soukromý detektiv, je bývalým zvláštním vyšetřovatelem, zvoleným pro vyšetřování zločinů mezi nemrtvými. Je nucen navrátit se z důchodu díky sérii vražd, mezi které se připlete jako jedna z obětí i jeho partner. Brzy však zjišťuje, že křehký mír mezi znepřátelenými rasami se může stát minulostí díky ztracenému artefaktu, který v nesprávných rukou může vyvolat masakr.

Shifty

Shifty (2008)

Shifty je drogový dealer působící v Londýně. I přes slušné zázemí a výborné školní výsledky skončil jako prodejce cracku a kokainu. Svůj podíl na současné situaci má i incident, který se stal před 4 roky, kdy se on a jeho kamarád Chris připletli k smrti místní dívky. Chris, než aby čelil tlaku svého okolí, zvolil útěk, zatímco Shifty zůstal. Teď po čtyřech letech se Chris vrací zpět do Londýna a během jednoho dne zjišťuje, jak moc se jejich životy změnily. Během jednoho dne, který tráví s Shiftym zjišťuje, jak nebezpečnou hru jeho kamarád hraje. Každá akce vyvolává odpovídající reakci a sám Shifty se ocitá za hranicí, odkud již nemusí být úniku.

Amnistia

Amnistia (2011)

Osudová setkání mohou nastat i na těch nejméně pravděpodobných místech. Elsa, která právě přišla o práci v továrně, díky novému zákonu Evropské unie navštěvuje kvůli manželským povinnostem jednou měsíčně svého manžela ve vězení. Tento výlet pro ni však znamená více, než se z počátku zdá. Ve vězení se setkává se Shpetimem, se kterým se ocitnou v roli náhodných svědků na svatbě jednoho z odsouzených ve vězení. Shpetim, který taktéž jako ona každý měsíc jezdí navštěvovat svoji manželku do vězení, její život ovlivní více, než si je ze začátku ochotna připustit.

Reklama