Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nechcu nic říkat , ale podle mě jsou všechny takové talk show a všelijaké televizní soutěže na stéjné urovni jako v jiných zemích akorát že v případě talk show mají zvučnější hosty jako třeba Jim Parsons který dokonce zatancoval Gangnam style a v televizních soutěžích mají na vrch v talentech takže nechápu že naše talk show kromě Show Jana Krause patří do šedého hodnocení a zahraniční show si to válí v červených číslech no to bude asi všechno co jsem měl na srdci , ale počkat něco by ještě bylo Kraus je lepší jak Craig a říkejte si klidně co chcete ( 8.4.13/MAC/Jim Parsons***** ) ( 8.4.13/MAC/Lisa Kudrow*** ) ( 8.4.13/MAC/Bradley Cooper**** ) ( 9.4.13/MAC/Michael C.Hall***** ) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neznal tohohle bláznivého, vtipného a jednoduše geniálního Skota, myslel jsem si, že můj favorit v rámci talk-show je Kimmel, ale není. Stačilo mi zhlédnout pár dílů z této skvěle ujeté show, kde si dělá legraci ze všeho a ze všech (dokonce i z CBS, kde se tato show vysílá) a měl jsem jasno, kdo je král. A za tohle, za tu skvělou improvizaci a za ty skvěle vedené rozhovory s nadhledem, si ho prostě musíte zamilovat. Navíc homosexuální kostlivec Geoff nemá chybu! Nejlepší jsou samozřejmě díly, kdy se v jednom studiu sejdou dva Skoti (takže si najděte díly s Ewanem McGregorem nebo Gerardem Butlerem). Tohle je bezkonkurenčně ta nejvtipnější talk-show vůbec. 100 %. ()

Reklama

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Mistr a král. Conan O'Brien, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel. Ti všichni jsou velmi dobří a občas výborní. Ale Craig Ferguson si je každým komentářem, každým cold open, každým rozhovorem s hostem, ale hlavně každým rozhovorem s Geoffem, dá ke svačině. Bezkonkurenční pohotovost, lehkost a smysl pro humor. Keeping it classy all the way to Christmas. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Late Late s Craigym...jednoducho najviac. Keď to raz začnem pozerať, neviem sa od toho odpútať. Milujem jeho humor, spontánnosť, upútavky Tweets & emails a žraločí úsmev. A najnovšie patrím do klubu obdivovateľov Geoffa a tancujem Secretariat dance. Craig proste rulez:) (obľúbení hostia - David Boreanaz, Nathan Fillion, Michael Sheen, Clive Barker, Ewan McGregor, Daniel Radcliffe, Neil Gaiman /of kórs/... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)

Reklama

Reklama