Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Pro mě numero uno amerických talk show. Na youtube sjíždím další a další díly a drtivá většina jsou perfektní zábava. Nejradši mám část cold open, monolog a tweets and emails, ale skvělé jsou i rozhovory. Craig si dělá prču ze všeho a ze všech a baví se s hosty klidně o úplných blbostech. K tomu jeho skotský přízvuk a nebetyčné charisma (on to Sebevědomí v Trpaslíkovi nehrál pro nicc za nic :-)). Takřka nevyčerpatelná studnice perfektní zábavy. Jsem zvědav, jestli někdy Craig přebere po Lettermanovi talkshow v prime-timu. Je na to samozřejmě nejlogičtějším a nejlepším kandidátem a rozhodně by stálo za to, že by se mu "pod kudlu" dostávala opravdu ta nejelitnější celebritní liga. Na druhou stranu by v onom vysílacím čase už asi nebyl Geoff a neustálé pubertální a nekorektní vtipy. A to už by prostě nebyl Craig. Ellen Page: "I like your snake mug." Craig: "Thanks very much, it's a substitute for small penis. Actually no, it was a double bluff, I've got a huge penis." ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neznal tohohle bláznivého, vtipného a jednoduše geniálního Skota, myslel jsem si, že můj favorit v rámci talk-show je Kimmel, ale není. Stačilo mi zhlédnout pár dílů z této skvěle ujeté show, kde si dělá legraci ze všeho a ze všech (dokonce i z CBS, kde se tato show vysílá) a měl jsem jasno, kdo je král. A za tohle, za tu skvělou improvizaci a za ty skvěle vedené rozhovory s nadhledem, si ho prostě musíte zamilovat. Navíc homosexuální kostlivec Geoff nemá chybu! Nejlepší jsou samozřejmě díly, kdy se v jednom studiu sejdou dva Skoti (takže si najděte díly s Ewanem McGregorem nebo Gerardem Butlerem). Tohle je bezkonkurenčně ta nejvtipnější talk-show vůbec. 100 %. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Ubehlo 25 rokov od jeho prvej talkshow a 10 rokov od Late Night, ktorou sa zaradil medzi špičku moderátorov súčasnosti. Po dlhých rokoch odovzdáva tento Škót žezlo mladšej generácií, no dúfam že moderovanie nezavesí na klinec. Sever Európy má tých najlepších moderátorov a je len otázkou času, kedy tento, mne o mnoho bližší humor než americký, nahradí trápne reality moderátorky typu Oprah. Takže si dáme za Craiga trápnu minútku ticha. ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Mistr a král. Conan O'Brien, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel. Ti všichni jsou velmi dobří a občas výborní. Ale Craig Ferguson si je každým komentářem, každým cold open, každým rozhovorem s hostem, ale hlavně každým rozhovorem s Geoffem, dá ke svačině. Bezkonkurenční pohotovost, lehkost a smysl pro humor. Keeping it classy all the way to Christmas. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je po Conanovi mým dalším nejoblíbenějším moderátorem talk-show. Na jeho show mě asi baví nejvíce ta jeho vynalézavost, s jakou si dokáže poradit s otázkami, jenž mu pokládají někteří hosté či diváci. Samozřejmě musím vyzdvihnout i jeho největší pomocníky-robotického kostlivce Geoffa a splašeného koně Secretariata. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Od 13. 4. 2009 pil Craig Ferguson tradičně ze svého hadího hrnku .Ten dostal od herečky Mary McCormack, která mu ho přivezla z hadího muzea v Albuquerque. (DanteZ)

Reklama

Reklama