Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Ledové ostří 2 (2006) 

Příjemné. Skoro úplně stejné jako jednička, tady partner krasobruslařky předtím nestál zřejmě na ledě. Pár jedenáctiletých holčiček ho to naučilo a za několik měsíců jsou na olympiádě. Přesto to bylo příjemné "drama" a film jsem s LEHČÍ hlavou spokojeně dokoukal.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Čekal jsem, že to zvládnu. Další z řad smutných, dojemných. Jenže ani vyspělé děti mi vůbec nevadily. Bránil jsem se tak moc, ale stejně jsem tomu propadl. Užívejme si život a svoji rodinu dokud můžeme!

plakát

Neporazitelný: Vykoupení (2010) 

Film, nad kterým se nesmíte moc zamýšlet.. je to komické.. jen seďte, hleďte a užívejte si náramně natočené souboje.

plakát

Gladiátor (2000) 

Rozhodně nepatří mezi úplně nejlepší filmy, ale myslím si, že patří mezi nejoblíbenější. Ta hudba, to prostředí vás vždy tak vtáhne, že tento film si klidně pustím 20x a stejně ho budu hltat celé 2 a půl hodiny!!!

plakát

Když se setmí (2004) 

Celkem příjemný kousek s krásnou a sexy Salmou a s klasickým Brosnanem. Woody a jeho postava akorát člověka irituje. Když do toho přidáte pěkné příjemné prostředí pláže, drinky a západ slunce na verandě u moře. Pěkné 3*

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Taková zvučná jména, co se týče obsazení či režie... Jenže tento film nepřekvapí ani nezklame... Občas divný humor, který pochopí jen hrstka, ale přežít se to dá. Jinak Pitt je zde skvělý, Malkovich zahrál standartního šílence a zbytek celkem nuda..

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Skvělá komedie, která pobaví všechny, kteří něco takového zažili nebo také ty, kteří chtějí něco takového zažít. S kamarády zapařit a zakalit tak, že si ani jeden z vás nic nepamatuje, to je fakt síla! Dámy a slečny, omluvte nás, občas si prostě musíme dát do vrtule.

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Šílenost, která dělí diváky. Jak může být, něco tak ujetého a trapného. Nechutného a oplzlého. Jenže, neudělali jste tu stejnou hloupost jako já? Zaškatulkoval jsem si Noc v Roxbury do skupinky takových kultovních komedií. Když člověk zajde na nějakou Oldies Party a DJ mu tam pustí pecku jako je What Is Love, je taky k neudržení stejně jako Will Ferrell.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Ano, kritizujte! Souhlasím s názory, že je to takový polotovar. Sestříhané záběry z příprav velkolepého koncertu, který se neuskutečnil. Jenže my, fanoušci nesmrtelného Michaela, jsme za tento snímek velice rádi. Ukázal nám krále popu tak, jak jsme ho vidět chtěli. Shlédnout This Is It je povinností každého fanouška MJ!

plakát

500 dní se Summer (2009) 

To je tedy romantika... Skvělá práce režie. Tak trochu romantický snímek, u kterého se rozhodně zasmějete, ale také trochu popřemýšlíte. Velice chválím obsazení tohoto filmu. Joseph Gordon-Levitt, tomu role citlivé chudinky, neustálého snílka, rozhodně sedla. Nejvíce mě, ale potěšila Zooey Deschanel, úžasná "ledová královna"!!! Doufám, že Autumn (Podzim) byl pro hlavního hrdinu úspěšnější.