Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kurevskej nářez. Ač jsem byl skeptický, Hangover je skutečně komedií roku. Vulgární, nicméně svěží, vtipná, inteligentní, navíc spousta odkazů na jiné známé filmy, někdy skrytě, jindy zcela otevřeně. Nesrovnával bych ji sice se Zack a Miri, ale i tak jsem se nasmál víc než dost. Kocovina, kterou bych rád znovu! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější, nejnabušenější a nejmonumentálnější komediální pařba snad za posledních 10 let, tohle fakt nemá obdoby, bavil sem se pořád, smál se snad každou minutu a trojici Cooper, Helms a Galifianakis sem si oblíbil jako málokoho, obzvlášť Galifianakis je špičková postava a jeho retardovaný dotazy jsou geniální, stejně jako celá jejich ultimátní pařba ve Vegas a když k tomu připočtu ještě nejlepší závěr s fotkama, co sem kdy viděl, tak s okamžitou platností požaduju, aby se tomuhle filmu dalo udělit 6* ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nic pro ženy (ty tohle prostě nikdy nepochopí:) a rozhodně nic pro abstinenty (kterým to bude připadat nerealistické). Kdo se ale kdy vzbudil v polorozbořeném místě s bandou přátel, aniž by si kdokoli pamatoval to, co všechno k té spoušti vedlo, ten to musí ocenit do nejmenších detailů. Výborné „okno“, jehož nejlepší výhodou je to, že následky nese někdo jiný. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Bolavá hlava, žaludek na vodě, zvracení, bouchání do dětí, děti s paralyzátory, vygumované vzpomínky, nadávky, nahatí asiati, fotky! Musím jít ještě jednou, abych všechny vtipy vstřebal, protože napoprvé tuhle palbu prostě nejde pobrat. Nic sprostějšího a vtipnějšího letos v kině nenajdete. Todd Phillips zválcoval Kevina Smithe se vší parádou. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Jo, když se člověk ráno vzbudí a přemýšlí: 1. U koho v bytě to, sakra, jsem? 2. V kterém městě to, sakra, jsem? 3. Proč vedle mě leží dva kluci pouze v trenkách, zatímco mně chybí jen ponožky? 4. (zoufale) Kde mám brýle? 5. (když je najdu, pokřivné jak prase, samozřejmě, tak ještě zoufaleji) Kde mám kabelku??? ---> Po půl hodině marného hledání zjistím, že jsem vlastně žádnou kabelku neměla. Na mobilu spousta nepřijatých hovorů a vzkazů, kde to jako jsem? Okno jak kráva a jediný letmý záblesk vzpomínky, jak v pozdních nočních (ranních?) hodinách vyřváváme zaseklí ve výtahu. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • V skutočnom živote vlastní Mike Tyson (hrá sám seba) sedem tigrov. (Zeker)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama