Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Horor, kde že dobrá komedie. Jak tu píší kolegové, ideální na sraz s kamarády a lehké popíjení.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Vynikající seriál a překvapivě přesný, díky němu jsem se dostal na VŠ.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Je naprosto bez pochyb že tenhle film má co dočinění se Stenem Lee. Celý film je natolik propleten různými postavami z jiných Marvelovských filmů natolik že se člověk ptá zdali se dívá opravdu na Captain America: První Avenger a ne třeba na Irion Manena. ale co už to je tím dnešní reklamním životem. Celý fylm byl až do konce k zhltání až na posledních deset minut, ty bych nazval jako nejhorší minuty toho dne, neboť z krásného Stenlijovského díla se stalo něco co bych nazval jako "TO JE TEN NEJHORŠí KONEC" člověk očekával klasický HAPPY END ale on nic prostě prospal 70let a co se dalo čekat tak se tam objevil ten samí chlapík co byl v Iron Manovy akorát měl pásku na jiném oku. Tím bych završil svůj šok z tohoto díla což je bezpochyby jedno z těch od, kterých člověk čakal více. Ten kdo si tohle přečte až po shlédnutí filmu bude chápat.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Po shlédnutí tohoto filmu jsem došel ke čtyřem závěrům: 1) zákony fyziky neplatí 2) i šílenost může vyjít, jen to musí být načasované právně 3) v blázinci mají nejlepší 3D filmy 4) nevěřím že je nesponzoroval Mercedes-Benz Pokud si film chce člověk užít nesmí se na něj dívat kriticky. P.S. nedoporučuji puntičkářským MatFyzákům, zblázníte se z něj.

plakát

Brouk (2002) 

Tento film mne zaujal po prvních pár minutách, je vněm ukázáno, jak náhody působí na náš život a jak mi působíme na své okolí. Díky velkému množství různých příběhů, vás udržuje v celkovém obraze a neustále bdělé. To co rozhodně potěší je niť osudů, která se na začátku rozplétá proplétá se a na konci filmu se spojuje opět.

plakát

Periskop nahoru a dolů (1996) 

Názory na tento film se různí, z mého pohledu je to Americká klasika, pojednávající humorným způsobem o netradičním vojenském cvičení.