Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Philadelphia (1993) 

Film o životě takový jaký je, zlý, zákeřný, a nespravedlivý, žádné americké sweet story, žadná happyend. Vynikající herecké výkony Toma Hankse i Antonio Banderase. Osobně mě překvapila role Daniela von Bargena (předseda poroty), protože tak jak ho znám já z mnoha rolí, tady je jiný.

plakát

Cizinec (2010) 

Od začátku až do konce vykradený film Hledejte Antonyho s trochu slavnějšími herci za trochu více peněz. Nezajímavý, zdlouhavý, předvídatelný, americký. Oproti originálu je zpeztřením jen závěrečná vtip s šekem.

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

Shlédnul jsem tento snímek po velké mediální kampani a nemám slov. Český filmový průmysl opět dokázal, že klesnout se dá ještě hlouběji.

plakát

Crash Road (2007) 

Jedna hvězdička za Agátu ;-)

plakát

Sociální síť (2010) 

Já jsem se na tento film opravdu hodně těšil, protože ohlasy na něj byly úžasné. Jesse Eisenberg byl opravdu dobrý a zahrál to výborně. Ale film jako celek není nic víc než dokument o současném internetovém fenoménu. Je to zajímavý příběh o tom jak kluk z koleje zbohatnul a teď ho zná celý svět. A dál? Žádný potenciál pro filmovou cenu v tom nevidím.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Po velmi dlouhé době mě český film (od kterého jsem nečekal vůbec nic než trapnou zábavu) opravdu hodně překvapil. Bylo to příjemné, svižné a zábavné. A rád jsem se na to podíval podruhé. Pro mě je to signál, že Češi ještě umí natočit příjemnou komedii.

plakát

Návrh (2009) 

Předvídatelný romantický příběh, který dopadne přesně tak, jak vás v prvních 5 minutách napadne. Ohrané téma jak se vzájemné nesympatie dokáží lehce přejít k lásce za jediný víkend. 2x v kině 1x na DVD, a stále mi to nepřijde zajímavé. Sandra je prostě prkená herečka.

plakát

V srdci bouře: Churchill ve válce (2009) (TV film) 

Trochu mě to zklamalo, protože jsem od tohoto filmu i hereckého obsazení čekal trochu více. Brendan Gleeson se umí vytáhnout víc.

plakát

Proti proudu (2009) 

Podivný snímek o filozofování na téma smyslu života a smrti.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

První série naprosto dokonalá, zavzpomínal jsem si na svá studiiní léta. Skvělý IT humor. Druhá serie bohužel trochu slabší.