Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Sonic velmi překvapil, stejně jako hodnocení, tak málo? Rozhodně nejde o mistrovskou filmařinu, která Vás s údivem posadí do sedačky a ve Vaší mysli zanechá minimálně na několik dnů filozofické myšlenky nad její hloubkou, ale jde o povedený oddychový, rodinný film, plný mistrovských hlášek. 4 letý syn byl u vytržení a my s manzelkou jsme se u televize dlouho tak nezasmáli (taneční vystoupení Jimma Carryho s koncovkou bylo geniální). Navíc jsme tu Carryho v roli křížence Hitlera a Fredieho fakt nečekali a naše branice potrápil mistrovsky. Soundtrack se trefil do noty a odkaz na Segu je už jen třešničkou na dortu. Milujeme Marvelovky, ale tohle byla velice příjemná změna, navíc pro celou rodinu, aniž by se někdo nudil. Takže v sekci rodinný film high five.

plakát

Země zítřka (2015) 

Protože mám rád sci-fi filmu leccos odpustím. Jde prostě především o film od Disney a okolo toho celého se to točí. Vizuál futuristického města se mi zdál být vydařený, stejně tak i agenti "men in black", kteří mě se svým americkým úsměvem dokázali rozesmát víc než některé komedie. Taková pohodová oddechová polo-akční sci-fi jízda s lehkým počátečním retro nádechem, který mě prostě bavil.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Věrný obraz dalekého českého venkova, který je však poněkud statický, a tak se během 102 minut v podstatě nedočkáte žádné zápletky příběhu či poselství. Jde jen o zachycení běžného vesnického stereotypu. Na prohlédnutí obrazu však stačí 2 minuty, nikoliv 102 minut. Nudu nezachrání ani poměrně vydařené herecké obsazení.