Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Biografie (4)

Chuck Jones (režisér / herec / producent)

29.03.2009

Chuck se narodil ve Spokane ve Washingtonu do rodiny nepříliš úspěšného obchodníka. Jeho otec si vždy při zakládání nového podniku nechal vyrobit papírnické potřeby a tužky nesoucí jméno firmy, a poté, co zkrachoval, měl Chuck společně se svými třemi sourozenci za úkol všechny tyto propriety co nejrychleji zužitkovat. Asi proto… (více)

Kim Hartman (herečka)

25.01.2009

Narodila se v Londýně, ale vyrůstala na jiném místě, které snad (a díky bohu za to) magickým způsobem nasměrovalo její kariéru – ano, byl to Stratford nad Avonou. U nás známe Kim především díky jedné roli, a to Helgy Geerhartové v legendárním seriálu HALÓ HALÓ. Hrála ještě v několika dalších seriálech, ale nejvíc se angažuje v… (více)

Guy Siner (herec)

25.01.2009

Guy Siner patří k hercům v naší zemi známým, výrazněji jej proslavila role Lieutenanta Grubera v legendárním seriálu HALÓ HALÓ, ale má na kontě mnoho dalších rolí. Jde zejména o divadelního a televizního herce, vidět jsme jej však mohli i v několika populárních filmech.Guy pochází z Ameriky (Manhattanu), od pěti let vyrůstal v… (více)

Cherie Lunghi (herečka)

25.01.2009

Cherie pochází z Nottinghamu. Rodiče se rozvedli, když byla ještě malá, ale přesto měla dle svých slov šťastné dětství. Po rozvodu žila se svou matkou Gladys (ale všichni ji oslovovali Gypsy), která pochází z Newcastlu, a svého otce Alessandra, původem Itala, často navštěvovala.Namísto herecké se chtěla vydat na baletní dráhu,… (více)

Reklama