Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (72)

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

3,5* pěkný přepis knihy, nicméně předloha je trochu o něčem jiném. Když si vezmu filmovou verzi románu Rozum a cit tak ta je minimálně o třídu výš.

plakát

Coco Chanel (2009) 

Nudil jsem se, děj se totiž vláčel bezcílně vpřed. Během závěrečných titulků jsem přemýšlel nad pointou filmu, nad záměrem režisérky. Závěrečná přehlídka byla úchvatná, nicméně nedokázala vyvážit celý film plný klišé a vypravěčské bezvýraznosti. A to jsem se na Coco tolik těšil...

plakát

World Trade Center (2006) 

Nevkusný a zbytečný film. Pomysleli vůbec tvůrci na všechny lidi, jichž se sestřelení dvojčat dotklo? Na ty, jejichž život od té události už nikdy nebude stejný?

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

První polovina byla skvělá - vtipná a svižná, takže jsem nevěřil vlastním očím, co se dělo v té druhé. Raději o ní pomlčím a pouze řeknu, že Caesar s Brutem hravě zastiňují většinu dalších postav (u Asterixe s Obelixem to je docela průser).

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Takhle to dopadne, když film znásilní vtipnou, čtivou a inteligentní knižní předlohu.. Taky vám to přišlo přitroublé, křečovité a strašně dlouhé?? S přáteli rádi komentujeme filmy při jejich sledování, ale u tohohle jsme fakt oněměli...

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Jak si tenhle snímek přeberou děti, těžko říct. Každopádně dospělému publiku nezůstane oko suché, buď dojetím či smíchem. Teď už aspoň víme, že v důchodu si můžem užít ještě dost srandy, ba co víc - život začíná až po smrti vaší manželky, a také víme, že celý život lze napresovat do deseti minut, včetně úvodních titulků. Líbilo se mi. Moc.