Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Království nebeské (2005) 

Zatím nejlepší film ze středověkého prostředí, který byl natočen v 21. století.

plakát

Co kdyby (2012) (pořad) 

Nizozemský humor max. výdrž u obrazovky 5 sekund

plakát

Tři bratři (2014) 

Moc pěkné zpracování pohádek od známé party Uhlíř a Svěrák dotažené do konce českou režijní jedničkou. Dá se říct, že to je spíš hudební pohádka, ale to nevadí. Jak už tu bylo někde psáno, písničky do pohádek patří, jsou jednoduché s jednoduchými verši, přesně takové písničky mají děti rády. I když na to půjdou rodiče s dětmi tak se rodiče, hlavně díky humoru nudit nebudou  . Překvapilo mě taky zaujatost dětí v kině, když jsem zvyklý, jak děti mluví, pobíhají po sále, kopají mi do sedačky, ale tu zhola nic. Seděly a koukaly, případně prozpěvovaly spolu s herci až do konce. Nejsou tam žádné přemrštěné efekty, ke kterým se věčina filmařů uchyluje. Použité loutky jsou daleko lepší a budí větší dojem realističnosti. Dvanáct měsíčků jsou fajn parta čau.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Až u druhého dílu Hobbita se plně ukazuje jak moc uškodilo filmu (myslí se tím ze stran diváka a ne výdělků) rozdělit jej na tři díly. Ve druhém se vlastně nic nestalo. Jenom se tam skákalo a skákalo. Celý druhý díl by se dal vmáčknout aji do jedné hodiny.Jestli všechny budoucí velkofilmy budou vypadat takto asi si už neprodloužím věrnostní kartu do kina.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

A proto Hobbita nejde nikdy zfilmovat. Ne dělám si srandu, ale Peter Jackson začal. Je to úžasný film a jako celek to určitě bude vypadat lépe. Hlavně prosím vás vyhněte se českému dabingu, jak jen budete moci a pokud se s ním setkáte tak utíííkejte co vám síly stačí, klidně i k 2D jestli to jinak nepůjde.

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) odpad!

Nuda jak pes. Pokud někdo chcete vidět Silent Hill 3D, tak jeďte ráno v Ostravě tramvají do práce. Uvidíte to samé .. a to doslova. Cestující vypadají hůř než ti zabijáci v tom filmu a okolní popel ... no co si budem povídat .... škoda peněz.

plakát

Sinister (2012) 

Best horor of the year ... na tento film jsem šel jen protože jsme se s kámošemě pěkně zliskali, ale i přesto jsem byl mile překvapen. Jakožto fanoušek hororů můžu tento film vřele doporučit. Jo a když se na to díváte ještě s nějakou kundou večer ... no co vám budu povídat... nechte se překvapit.

plakát

Strom života (2011) 

Potkal jsem Nováka v kině... svlékal se na mojem klíně.

plakát

Mlha (2005) 

Film se ve skutečnosti točil v Ostravě v době smogové situace ( Hmla )