Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Biografie (5)

John Fiedler (herec)

10.04.2011

John Donald Fiedler (3. 2. 1925 - 25. 6. 2005) byl známý především propůjčováním svého hlasu, byl rovněž osobitým hercem v divadle, filmu, televizi a rádiu. Byl to plešatý a obrýlený muž, s výrazným, pronikavým hlasem, jehož kariéra trvala čtyři desetiletí.Fiedler se narodil v Platteville, ve Wisconsinu, jako syn Margarety… (více)

Hal Holbrook (herec / režisér / scenárista)

10.04.2011

Harold Rowe Holbrook, Jr. (17. února 1925) se narodil v Clevelandu, Ohio, otci Haroldovi Roweovi Holbrookovi a matce Aileen Davenportové, estrádní tanečnici. Holbrook vystudoval Culverovu akademii a Denisonovu Universitu, kde vedl významný projekt o Marku Twainovi, který ho přivedl k rozvoji one-man show, pro kterou je nejvíce… (více)

Criss Angel (režisér / scenárista / herec)

10.04.2011

Christopher Nicholas Sarantakos, který se narodil dne 19. prosince roku 1967, používá umělecké jméno „Criss Angel“, pod kterým vystupuje celou svoji kariéru. Criss umí nejen kouzlit, ale zabývá se také hudbou, eskapologií a kaskadérstvím. Byl vychován na Long Islandu, New York, a vystudoval střední školu East Meadow.Je známý… (více)

Robert Wagner (herec)

13.03.2011

Robert John Wagner, americký herec, který byl ve svých raných dobách v Hollywoodu v padesátých létech ovlivněn filmovým hercem Cliftonem Webbem. Jeho agentem byl v té době Henry Willson, který se v bulváru často objevoval s titulky "homosexualita". S tím byl spojován i Robert Wagner. To nebylo na tehdejší dobu (50. léta)… (více)

Robert Benton (scenárista / režisér / herec)

13.03.2011

Robert Benton (narozený 29 září 1932) je americký scenárista a filmový režisér. Narodil se v Waxahachie, Texas, jako syn Dorothy a Ellera Douglasse Bentona, zaměstnance telefonní společnosti. Rober vystudoval universitu v Texasu a Kolumbijskou universitu.Bentonova rodina původně pocházela z Northumberlandu ve Velké Británii,… (více)

Reklama